frosch 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Boszzzz, co oni Wam każą robić pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Boszzzz, co oni Wam każą robić Myć 16 okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Boszzzz, co oni Wam każą robić pierogi też nie lubię ich robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Boszzzz, co oni Wam każą robić takie tam wygibasy, ja strasznie leniwa jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 bo ciągle chodzę głodna (moze przez karmienie? ) Jasne, to prolaktyna. Najbardziej głodna jesteś wieczorem, nie? Też to mam. Każde cyckuję przez dwa lata. No dokładnie. Nigdy tyle nie jadłam - albo mi się wydaje, ze tyle nie jadłam A jem wszystko lekkostrawne i chude, więc teoretycznie powinnam szczupleć. A tu ni cholery Jem i karmię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 a ta starosc to jak stara ? Taka, że nie chce mi się robić pewnych rzeczy na które mój stary mąż ma ochotę Eeeee, to jak u mnie Boszzzz, co oni Wam każą robić pierogi też nie lubię ich robić jak bedziesz w moim wieku wszystko dla meza zrobisz nawet pierogi i to w odlocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 05.10.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Fajnie jest, ale ja uciekam. Pewnie zaraz mój Głodomorek się obudzi.... Buziaki. Do jutra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę To co mam robić, mi się nawet nogi nie chce podnieść do góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jak bedziesz w moim wieku wszystko dla meza zrobisz nawet pierogi i to w odlocie co Ty godosz?????? w jakim wieku????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Fajnie jest, ale ja uciekam. Pewnie zaraz mój Głodomorek się obudzi.... Buziaki. Do jutra!!! http://www.gif-bilder.de/pictureviewer/bilder/kuss_ani.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę To co mam robić, mi się nawet nogi nie chce podnieść do góry niech ci maz pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę To co mam robić, mi się nawet nogi nie chce podnieść do góry to nie podnoś zmień pozycję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę To co mam robić, mi się nawet nogi nie chce podnieść do góry czekaj, czekaj, ja chyba kojarzę taką opcję, gdzie nie trzeba nóg podnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jak bedziesz w moim wieku wszystko dla meza zrobisz nawet pierogi i to w odlocie co Ty godosz?????? w jakim wieku????????? w atkim , kiedy sie jest najbardziej aktywna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 hehehhe, dobre rady zawsze w cenie ale ja się już pożegnam, dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jak bedziesz w moim wieku wszystko dla meza zrobisz nawet pierogi i to w odlocie co Ty godosz?????? w jakim wieku????????? w atkim , kiedy sie jest najbardziej aktywna a w moim to już czysta perwersja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 se lepiej uważaj bo znajdzie taka która bedzie miała ochotę To co mam robić, mi się nawet nogi nie chce podnieść do góry czekaj, czekaj, ja chyba kojarzę taką opcję, gdzie nie trzeba nóg podnosić tez kojarze chcialam napisac , ze czasem ze zmeczenia padam na kolana ,a le .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Marzenna przez dwa nn, dziwne nie? Wcale nie dziwnie, bo ja też tak od chrztu Witaj imienniczko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.10.2007 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 jak bedziesz w moim wieku wszystko dla meza zrobisz nawet pierogi i to w odlocie co Ty godosz?????? w jakim wieku????????? w atkim , kiedy sie jest najbardziej aktywna matkooo, czyli wszystko przede mną, tak???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts