maksiu 30.05.2005 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... aaaaaaaaa o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kze czytaj czytaj niektóre strony czyta się bardzo sybko Ale ostatnio mam mało czasu... Chyba wypadne z obiegu... Szybko się czyta? Pewnie same buźki... witaj KZE jak tam rozmowa z viceprezesem? Jak sprzedam mieszkanie to bede z nim gadał. Ale stawiam na fundusze pieniężne i/lub obligacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Biedny Kze nigdy nie nadąży zanim wszystko [rzeczyta to my mu nowych stron naprodukujemy Dzięki za współczucie! Tylko Ty mnie rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... aaaaaaaaa o to chodzi a mi wyszło ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Biedny Kze nigdy nie nadąży zanim wszystko [rzeczyta to my mu nowych stron naprodukujemy Dzięki za współczucie! Tylko Ty mnie rozumiesz... ja tez ja tez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Biedny Kze nigdy nie nadąży zanim wszystko [rzeczyta to my mu nowych stron naprodukujemy Dzięki za współczucie! Tylko Ty mnie rozumiesz... ja tez ja tez OK Tylko Wy mnie rozumiecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Chyba będe miał 15 stron w plecy... Niestety nie dam rady przeczytać ich... W tym tygodniu chcę wziąc 2 dni urlopu z powodu egzaminu w niedzielę, więc w 3 dni będe musiał troszkę sprężyć się... A poza tym przełom miesiąca to ja jestem zarobiony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... Cytat z FAQ!!!! Jak mogę zmienić lub usunąć post? Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział. A jednak można Maksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... nie chorobsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... nie chorobsko W taki gorąć?? Toś chyba z klimą przesadziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... nie chorobsko W taki gorąć?? Toś chyba z klimą przesadziła... no nieee !!!!!!! maz przywlokl............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To gdzie można w taką pogode podziębić się? Przecież nad Europą Srodkowo-Wschodną nadciągnał fron znad Sahary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... nie chorobsko W taki gorąć?? Toś chyba z klimą przesadziła... no nieee !!!!!!! maz przywlokl............... Ale skąd ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... Cytat z FAQ!!!! Jak mogę zmienić lub usunąć post? Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział. A jednak można Maksiu A Ty znowu swoje... owszem można skasowac posta, ale: 1. Ty musisz byc jego autorem 2. Musi to być ostatni post w danym watku a warunek nr 2 spełnic przy przejsciu na nową strone w rekordzie wpisów , to niewykonalne , aczkolwiek teoretycznie mozliwe, jesli chcesz być precyzyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Znów 15 do końca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To gdzie można w taką pogode podziębić się? Przecież nad Europą Srodkowo-Wschodną nadciągnał fron znad Sahary.... nie wiem nie od zimna samego czlowiek choruje ale od wirusow i bakterii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts