Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kze czytaj czytaj niektóre strony czyta się bardzo sybko :wink: :)

Ale ostatnio mam mało czasu... Chyba wypadne z obiegu... :cry:

Szybko się czyta? Pewnie same buźki... :lol:

witaj KZE jak tam rozmowa z viceprezesem?

Jak sprzedam mieszkanie to bede z nim gadał. Ale stawiam na fundusze pieniężne i/lub obligacji.

Chyba będe miał 15 stron w plecy... Niestety nie dam rady przeczytać ich... :cry: W tym tygodniu chcę wziąc 2 dni urlopu z powodu egzaminu w niedzielę, więc w 3 dni będe musiał troszkę sprężyć się... A poza tym przełom miesiąca to ja jestem zarobiony.... :(

próba:

PiF PaF ® © - copyright by Maksiu

no i jak? skasowanie cos nie wyszło...

Cytat z FAQ!!!!

Jak mogę zmienić lub usunąć post?

Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział.

A jednak można Maksiu :wink:

próba:

PiF PaF ® © - copyright by Maksiu

no i jak? skasowanie cos nie wyszło...

Cytat z FAQ!!!!

Jak mogę zmienić lub usunąć post?

Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział.

A jednak można Maksiu :wink:

A Ty znowu swoje... owszem można skasowac posta, ale:

1. Ty musisz byc jego autorem

2. Musi to być ostatni post w danym watku

a warunek nr 2 spełnic przy przejsciu na nową strone w rekordzie wpisów , to niewykonalne :D, aczkolwiek teoretycznie mozliwe, jesli chcesz być precyzyjny