Ew-ka 05.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ale majtoszki dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Może to tylko ja taka porąbana, ale idę sobie kawę zrobić i dla Was też mam http://www.digitalphoto.pl/foto_galeria/1588_2005-0149.jpg Tylko stronki nie pukajcie beze mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Braza - ja za kawke dziekuje ....po wypiciu pewnie do rana bym tutaj siedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 05.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No to kolorowych snów wszystkim życzę, idę chłopa dźgnąć bo chrapie http://images1.fotosik.pl/236/95fdf89b21160575.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 05.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 dzieki za kawe a teraz......idziemy na jednego ............ ide nogi popodnosic ciao dziewczeta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Braza - ja za kawke dziekuje ....po wypiciu pewnie do rana bym tutaj siedziała Ja się nie obawiam, wypróbowane Będę spać jak niemowlę J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 dzieki za kawe a teraz......idziemy na jednego ............ ide nogi popodnosic ciao dziewczeta Tylko uważaj na żyrandol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 ja tez sie oddalę do sypialni ...ale gimnastyki dzisaj niet DOBRANOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.10.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Ja powolutku też udaję w jedynym słusznym kierunku Dobranoc http://img515.imageshack.us/img515/6378/magicland1js3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.10.2007 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 DOBRANOC DZIEWCZYNY DOBRY WIECZÓR ' NOCNE MARKI' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 06:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dzien doberek ranne ptaszki http://www.wdr.de/themen/forschung/1/kleine_anfrage/antworten/_img/zucker/_img/kaffee_400q.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 I ja witam tych co dospać nie mogą Ale pięęęknie za oknem Dzięki za kawkę frosia , dokładnie taka jaką lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 I ja witam tych co dospać nie mogą Ale pięęęknie za oknem Dzięki za kawkę frosia , dokładnie taka jaką lubię melduje , ze u mnie tez piekna pogoda kawka to wiesz ............tak po starej dobrej znajomosci co u ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wszystko w porządku tylko czasu mam mniej na pisanie Ten łikend wolniejszy więc pewnie się będe pojawiać , w przerwie prac ogródkowych . Ale staram sie czytać i jestem w miar na bieżąco . Ciebie też ostatnio było mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wszystko w porządku tylko czasu mam mniej na pisanie Ten łikend wolniejszy więc pewnie się będe pojawiać , w przerwie prac ogródkowych . Ale staram sie czytać i jestem w miar na bieżąco . Ciebie też ostatnio było mniej z tych samych powodow z ta roznica , ze nawet nie czytalam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wszystko w porządku tylko czasu mam mniej na pisanie Ten łikend wolniejszy więc pewnie się będe pojawiać , w przerwie prac ogródkowych . Ale staram sie czytać i jestem w miar na bieżąco . Ciebie też ostatnio było mniej z tych samych powodow z ta roznica , ze nawet nie czytalam Na szczęście żenujący wątek daje sobie radę i się rozwija , z nami czy bez nas Jak rozpędzona lokomotywa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Wszystko w porządku tylko czasu mam mniej na pisanie Ten łikend wolniejszy więc pewnie się będe pojawiać , w przerwie prac ogródkowych . Ale staram sie czytać i jestem w miar na bieżąco . Ciebie też ostatnio było mniej z tych samych powodow z ta roznica , ze nawet nie czytalam Na szczęście żenujący wątek daje sobie radę i się rozwija , z nami czy bez nas Jak rozpędzona lokomotywa .... i to wlasnie jest fenomen Rw lece zaraz do pracy potem zakupy jutro mamy gosci na obiad zgadnijcie co serwuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2007 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 witanko na śniadanko wyspani ? Froszka - ciekawe co Cię tak wcześnie rano budzi ? na obiad pewnie kluski i rolada u mnie za oknem szaro-buro aż sie nie chce z łóżka wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 06.10.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 sernik z bunca wyszedł niezły ,aczkolwiek troszke za tłusty Dawid zabrał rano do Krakał ( dla siebie i dla Kaśki ) : -sernik -ogórki w musztardzie -paprykę konserwową -ogórki kiszone -dżem z borówek moja spiżarnia pustoszeje w oczach chyba bede zmuszona zwiekszyc zapasy 2x ale to juz w przyszłym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 ew-cia zgadlas ze tak spytam ......co Dawid robi w Krakau ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts