kze 30.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To gdzie można w taką pogode podziębić się? Przecież nad Europą Srodkowo-Wschodną nadciągnał fron znad Sahary.... nie wiem nie od zimna samego czlowiek choruje ale od wirusow i bakterii To ja zazwyczaj choruję jak mnie cos przewieje... Może mam dziwny organizm.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 próba: PiF PaF ® © - copyright by Maksiu no i jak? skasowanie cos nie wyszło... Cytat z FAQ!!!! Jak mogę zmienić lub usunąć post? Jeżeli nie jesteś administratorem lub moderatorem forum możesz jedynie zmieniać lub usuwać własne posty. Aby zmienić post (czasem jest to możliwe jedynie przez jakiś czas po jego napisaniu) kliknij w przycisk zmień przy danym poście. Jeżeli ktoś już na niego odpowiedział po edycji pod postem pojawi się tekst drobnymi literami informujący, ile razy dany post zmieniano. Nie zostanie on dodany jeśli ktoś już odpowiedział na post, lub jeśli został on zmieniony przez administratorów lub moderatorów (powinni oni powiadomić co zmienili i dlaczego). Pamiętaj, że zwykli użytkownicy nie mogą usunąć postu, na który ktoś już odpowiedział. A jednak można Maksiu A Ty znowu swoje... owszem można skasowac posta, ale: 1. Ty musisz byc jego autorem 2. Musi to być ostatni post w danym watku a warunek nr 2 spełnic przy przejsciu na nową strone w rekordzie wpisów , to niewykonalne , aczkolwiek teoretycznie mozliwe, jesli chcesz być precyzyjny Ale Maksiu - tamtego posta skasowałeś - prawda?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Znów 15 do końca! Chyba 9... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 cieknie mi z nosa grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Alergia?? Claritinke polecam.... nie chorobsko W taki gorąć?? Toś chyba z klimą przesadziła... no nieee !!!!!!! maz przywlokl............... Ale skąd ? nie wiem z pracy chyba on czesto kursuje chłodnia--->biuro i odwrotnie ......to chyba dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! a łyżka na to: "niemożliwe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ale osobiście wole być zalatany w pracy niż nudzić się i być na forum... Chociaż Was bardzo lubię to mimo wszystko mam wyrzuty jak za dłuzo postów pisze (jak jestem w pracy)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To gdzie można w taką pogode podziębić się? Przecież nad Europą Srodkowo-Wschodną nadciągnał fron znad Sahary.... nie wiem nie od zimna samego czlowiek choruje ale od wirusow i bakterii To ja zazwyczaj choruję jak mnie cos przewieje... Może mam dziwny organizm.... moze ....... a nie chorowales nigdy zarazajac sie od kogos? bez przewiewu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To gdzie można w taką pogode podziębić się? Przecież nad Europą Srodkowo-Wschodną nadciągnał fron znad Sahary.... nie wiem nie od zimna samego czlowiek choruje ale od wirusow i bakterii To ja zazwyczaj choruję jak mnie cos przewieje... Może mam dziwny organizm.... moze ....... a nie chorowales nigdy zarazajac sie od kogos? bez przewiewu????? Rzadko... Ale w większości przypadku (dużej) od przewiewu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Gratulacje Kasztanka z powodu pkt'a!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D Ja nic nie widziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D NIe przegadam Cię Maksiu I niech tak zostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D nie klocic sie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Gratulacje Kasztanka z powodu pkt'a!!! dzieki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 W końcu jesteś wszechmocny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 30.05.2005 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D NIe przegadam Cię Maksiu I niech tak zostanie no i przynajmniej trzeba Ci przyznać, że jesteś inteligentny i się uczysz :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts