dżempel 06.10.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 opowiadać dziewczyny opowiadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ,GDZIE JESTEŚCIE ja byłam na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ,GDZIE JESTEŚCIE ja byłam na tarasie Fajnie masz. Ja na balkon nawet wyjść nie mogę bo naprzeciwko cała rzesza sąsiadów w oknach. O tej porze też, zaznaczam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Maxi, Twoja parasolka też niczego sobie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ Uśmiechnij się , jutro będzie lepiej Gaciorki http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/6/0/706_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.10.2007 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ I czego się marszczysz Gacie PRZYZWYCZAIŁAM,ŻE TY LUB MIKO STRONKI STRZELACIE CZUJE SIĘ ZAŻENOWANA A TAKIE FAJNE GACIE DLA CIEBIE ZNALAZLAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 06.10.2007 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ Uśmiechnij się , jutro będzie lepiej Gaciorki WITAJ MAXI JUTRO BEDZIE GORZEJ WLAŁAM W SIEBIE HERBATKĘ Z RUMEM , I SAM RUM TEŻ- A NADAL MI ZIMNO ALE JAK CIEBIE WIDZĘ TO ZAWSZE SIĘ UŚMIECHAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ,GDZIE JESTEŚCIE ja byłam na tarasie Fajnie masz. Ja na balkon nawet wyjść nie mogę bo naprzeciwko cała rzesza sąsiadów w oknach. O tej porze też, zaznaczam będziesz miała fajniejszy taras bo zadaszony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ I czego się marszczysz Gacie PRZYZWYCZAIŁAM,ŻE TY LUB MIKO STRONKI STRZELACIE CZUJE SIĘ ZAŻENOWANA A TAKIE FAJNE GACIE DLA CIEBIE ZNALAZLAM To wklej sobie Jak żenada, to żenada - na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ,GDZIE JESTEŚCIE ja byłam na tarasie Fajnie masz. Ja na balkon nawet wyjść nie mogę bo naprzeciwko cała rzesza sąsiadów w oknach. O tej porze też, zaznaczam będziesz miała fajniejszy taras bo zadaszony Mów tak Olu mów i to baaaardzoooo często Potrzebuję tej pewności!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 06.10.2007 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 http://www.gustowna.pl/data/gfx/pictures/large/6/0/706_1.jpgja bym to wzieła za sukienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie?Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 06.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Jak sushi, Maxi?? Dobre to jest?? Cycusie też są, a przy okazji Frosia załapała się na 11.000 postów a ja na tytuł Lidera Forum No to gratulujemy i ... opijamy Dobre to jest , mnie smakowało I winko tez dobre było , czerwone A Liderowi gratulujemy I 11-tysięcznikowi frosi również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.10.2007 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 HEJ I czego się marszczysz Gacie PRZYZWYCZAIŁAM,ŻE TY LUB MIKO STRONKI STRZELACIE CZUJE SIĘ ZAŻENOWANA A TAKIE FAJNE GACIE DLA CIEBIE ZNALAZLAM To wklej No coś Ty, ostatnio się nie udzielam tak bardzo uczem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 opowiadać dziewczyny opowiadać co tu opowiadac rozebralam sie , weszlam pod prysznic ..........przyszedl jea , potem zmyl sie razem z zelem ........... przerzucilam mieso na druga strone pomalowalam pazurki a teraz je susze dzieki za gratulacje , nigdy nie zauwazam tych tysiecznikow braza ......wielkie gratulejszyn ila gacie http://shopbilder.comonline.net/pics/pa/074/picb/soft/98399b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Froszka na jaki kolor te pazurki masz zrobione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 dzieki za gratulacje , nigdy nie zauwazam tych tysiecznikow Drobiażdżek taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 06.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 06.10.2007 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2007 Dziewczyny, w czym sypiacie? Pytam zainspirowana tą piękną pidżamką wklejoną przez Maxi, nie podwija sie takie coś do pasa? Podwija Dawno dawno temu wypróbowałam i kicha!!! Mało się nie udusiłam!!! Ja sypiam w krótkich pidżamkach (czy piżamkach ) teraz to ja sie malo nie udusialm .......ze smiechu ja nie powiem w czym spie to naprawde zenujace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts