fizyk 30.05.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Szybki jesteś poprostu! gdybym był szybki to byłbym na czele rankingu... a nie w srodku stawki teraz też widziałeś jakies białe, znikające posto-myszki??? :D nie klocic sie! Ależ my się nie klócimy!!!! Kasztanko - gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 AKTUALNY RANKING 1. Kze - 44 2. Fizyk - 373. Kasztanka - 354. Whisper - 34 5. Sonika - 31 6. Moniś - 24 7. Badi - 22 8. Maksiu - 21 9. Joanna i Janusz - 18 10. Monka - 15 11. Agniesia, Teska - 14 13. Aga J.G. - 12 14. Andrzejka, Joola, Jezier - 9 17. Jane - 8 18. Wojty, Ania, Olkalybowa -3 21. Daria - 2 22. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 no nareszcie troche luzu jakos od razu wiecej powietrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... ja nikogo nie gonie!@ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... ja nikogo nie gonie!@ Tylko uciekasz przed Prezesem-Whisperem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. nie wiem malo uczestniczylam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. nie wiem malo uczestniczylam A kto więcej uczestniczył? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Jak to pogoda pokrzyżowała robotę??? Przeciez jest bardzo ciepło i słonecznie... To lepiej by padało? Kurcze, to chyba ja się nie znam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Jak to pogoda pokrzyżowała robotę??? Przeciez jest bardzo ciepło i słonecznie... To lepiej by padało? Kurcze, to chyba ja się nie znam... u nas rano była burza i ulewa teraz jest w miarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Jak to pogoda pokrzyżowała robotę??? Przeciez jest bardzo ciepło i słonecznie... To lepiej by padało? Kurcze, to chyba ja się nie znam... u nas rano była burza i ulewa teraz jest w miarę U nas od kilku dni nic nie padało... To jak zalewasz fundamenty? Z deskowaniem, czy folia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... E tam zaraz goni. Whisper narzekał, że ma za ciasno, to sobie poszedłem. Kasztanka zrobiła to samo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... E tam zaraz goni. Whisper narzekał, że ma za ciasno, to sobie poszedłem. Kasztanka zrobiła to samo! Ja wiem: "Nie zawsze, im ciasniej tym przyjemniej.." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Jak to pogoda pokrzyżowała robotę??? Przeciez jest bardzo ciepło i słonecznie... To lepiej by padało? Kurcze, to chyba ja się nie znam... u nas rano była burza i ulewa teraz jest w miarę U nas od kilku dni nic nie padało... To jak zalewasz fundamenty? Z deskowaniem, czy folia? w deskowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 To co... Wszyscy sobie poszli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Powiedzcie wnioski z postów jakie były zamieszczone w ostatnim weekendzie... 15 to sporo stron... A chciałbym wiedzieć o radościach i problemach innych.. ja np. o swoich problemach nie pisałam... a z tych radośniejszych wieści to tyle że mam juz fundamenty wykopane ale pogoda pokrzyżowała nam plany i na razie stoimy z robotą. Jak to pogoda pokrzyżowała robotę??? Przeciez jest bardzo ciepło i słonecznie... To lepiej by padało? Kurcze, to chyba ja się nie znam... u nas rano była burza i ulewa teraz jest w miarę U nas od kilku dni nic nie padało... To jak zalewasz fundamenty? Z deskowaniem, czy folia? w deskowaniu A czemu deskowanie zamiast folii? Szersze wykopy musiałaś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 mamy glinę więc można by się obyć nawet bez folii ale po zdjęciu humusu okazało się że w niektórych miejcach powastały dosyć duże różnice w gruncie i tam np. nie można wykopać zbyt głębokich fundamemntów wobec tego trzeba zrobić szalunki ale na gruncie i wylać betonem do tego poziomu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 mamy glinę więc można by się obyć nawet bez folii ale po zdjęciu humusu okazało się że w niektórych miejcach powastały dosyć duże różnice w gruncie i tam np. nie można wykopać zbyt głębokich fundamemntów wobec tego trzeba zrobić szalunki ale na gruncie i wylać betonem do tego poziomu No fakt.. W takim wypadku to pozostaje deskowanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts