kasztanka 30.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Widzę, że Fizyk mnie goni, a Kasztanka Fizyka... ja nikogo nie gonie!@ Tylko uciekasz przed Prezesem-Whisperem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 roztopie sie zaraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 kasztanka to zapraszam do Szczecina u nas zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 roztopie sie zaraz U mnie tez upasł.. A idę zaraz grac w nogę na hali, która zapewne jest ... nagrzana... Ufff ale bedzie goraco... Ale staram się nie narzekac, bo wolę jak jest cieplej niż jak jest zimniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? nie załamuj mnie kze jeszcze nie, tylko goły wykop i leje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki a kiedy zrobisz album? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? nie załamuj mnie kze jeszcze nie, tylko goły wykop i leje... niepokoi mnie to, ze podłoże gliniaste i opady... Woda może stać, jesli podłoże nie jest przepuszczalne... To nie jest dobre... A jak duże opady? Może tylko "kapuśniaczek"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki a kiedy zrobisz album? jak będzie co pokazać na razie mam swoją gliniankę a obok górę humusu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki a kiedy zrobisz album? jak będzie co pokazać na razie mam swoją gliniankę a obok górę humusu To fotografuj ten krajobraz księżycowy, fotgrafuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? nie załamuj mnie kze jeszcze nie, tylko goły wykop i leje... niepokoi mnie to, ze podłoże gliniaste i opady... Woda może stać, jesli podłoże nie jest przepuszczalne... To nie jest dobre... A jak duże opady? Może tylko "kapuśniaczek"? oj to nie był kapuśniaczek raczej kapuśniak do potęgi W zeszłym tygodniu też były ulewy w czasie robienia wykopów i wszystko ładnie się wchłonęło także myślę że będzie dobrze tylko że będzie dłużej trwało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? nie załamuj mnie kze jeszcze nie, tylko goły wykop i leje... niepokoi mnie to, ze podłoże gliniaste i opady... Woda może stać, jesli podłoże nie jest przepuszczalne... To nie jest dobre... A jak duże opady? Może tylko "kapuśniaczek"? oj to nie był kapuśniaczek raczej kapuśniak do potęgi W zeszłym tygodniu też były ulewy w czasie robienia wykopów i wszystko ładnie się wchłonęło także myślę że będzie dobrze tylko że będzie dłużej trwało. Eeee.. To spoko. Twoja glina nie jest taka znowu bardzo gliniasta... Tylko pamiętaj o chudziaku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 deszcz deszcz PLIZ padaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 deszcz deszcz PLIZ padaj Jutro będziesz się modliła o taką pogode jak drut (taką jak dziś)... Ma być +10 stopni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 30.05.2005 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Jeszcze 15 postów do końca strony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 deszcz deszcz PLIZ padaj Jutro będziesz się modliła o taką pogode jak drut (taką jak dziś)... Ma być +10 stopni... no jasne ale chyba lepiej deszcz pare dni slonca deszcz itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Monka, a zbrojenie już ułozone? A beton jaki? B15? jeszcze nie, a beton nie pamietam jaki A chudziak wylany? nie załamuj mnie kze jeszcze nie, tylko goły wykop i leje... niepokoi mnie to, ze podłoże gliniaste i opady... Woda może stać, jesli podłoże nie jest przepuszczalne... To nie jest dobre... A jak duże opady? Może tylko "kapuśniaczek"? oj to nie był kapuśniaczek raczej kapuśniak do potęgi W zeszłym tygodniu też były ulewy w czasie robienia wykopów i wszystko ładnie się wchłonęło także myślę że będzie dobrze tylko że będzie dłużej trwało. Eeee.. To spoko. Twoja glina nie jest taka znowu bardzo gliniasta... Tylko pamiętaj o chudziaku.. zawiąże sobie supełek coby nie zapomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 deszcz deszcz PLIZ padaj Jutro będziesz się modliła o taką pogode jak drut (taką jak dziś)... Ma być +10 stopni... no jasne ale chyba lepiej deszcz pare dni slonca deszcz itp jeszcze lepiej byłoby tak: słońce i temperatura tak do 24 stopni, w nocy deszcz a od rana znowu słonko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts