jea 17.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Dzięki za gacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny hihihihihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 jea - GRATULKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 witam i pytam co słychac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 17.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny hihihihihihi sie nie hihraj ino uważaj cobyś też tak nie miała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny hihihihihihi sie nie hihraj ino uważaj cobyś też tak nie miała niedawno nasz synek zaskoczył nas takim tekstem: - Mamusiu, co to jest ten seksik ??? mamusia i tatuś poczuli jak krew im odpływa, ale brną w temat - A skąd znasz takie słówko?? - A w szkole Wojtuś mówił.. I tu tatuś chciał coś powiedzieć, ale synek na to: - A już wiem, to jest jak tatuś leży na mamusi albo odwrtonie i sie całują, ale bez ubrań... ( powiedział to z bardzo zdegustowaną miną, bardzo...) Chciałam tylko dodać, ze on ma 8 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny u mnie czasem starszy syn przy niedzielnym obiadku potrafi z czyms takim wyskoczyc, że się z mezem musimy pod stół chowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny hihihihihihi sie nie hihraj ino uważaj cobyś też tak nie miała niedawno nasz synek zaskoczył nas takim tekstem: - Mamusiu, co to jest ten seksik ??? mamusia i tatuś poczuli jak krew im odpływa, ale brną w temat - A skąd znasz takie słówko?? - A w szkole Wojtuś mówił.. I tu tatuś chciał coś powiedzieć, ale synek na to: - A już wiem, to jest jak tatuś leży na mamusi albo odwrtonie i sie całują, ale bez ubrań... ( powiedział to z bardzo zdegustowaną miną, bardzo...) Chciałam tylko dodać, ze on ma 8 lat Kaśka , nie bój nic , już go koledzy wyedukują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? heheheheh, dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny Nawet nie ma jak sie tłumaczyć , bo co powiesz , że byłaś taka śpiąca ? heheheheh, dobre fajne są takie niezręczne sytułacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu frosia , chyba dla Ciebie Czyżbyś myślała że Wasze dzieciaki nie wiedzą z czym sie to je Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu ojoj, dałaś czadu froschka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu frosia , chyba dla Ciebie Nie mysliszż chyba że Twoje dzieciaki nie wiedzą z czym sie to je wiesz , ze ja jestem bardzo porzadna ja tam nie wiem co oni jedza wiem , ze wszystko im smakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 17.10.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki kobitka pewnie wieczorami będzie na zakupy wychodziła i to sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 17.10.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Maxi -przypomniałas mi jak całkiem niedawno odwiedził nas Dziadek -mój teśc i spod poduchy na sofie wyciągnął mój ....biustonosz wszyscy mieliśmy gupie miny wiedział gdzie zajrzeć podczas wizytacji a czego on tam szukał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 17.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 ale wy bezwstydne jestescie u mnie nigdy w zyciu takie rzeczy sie nie dzieja a sex to temat tabu ojoj, dałaś czadu froschka no wiesz ....bywam czasem czaderska nie powiem wam jakie numery miewam nieraz w zwiazku z ...czadem bo mnie zbanuja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.10.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2007 Kiedyś byłam świadkiem komicznej sytuacji: Stoję w kolejce do bankomatu, bardzo długiej kolejce. Przede mną jakieś 3 osoby stoi matka z synem, takim 4-5 latkiem. Dziecko się niecierpliwi, bo za długo strczy w tej kolejce. I marudzi okrutnie, molestuje matkę żeby mu kupiła jaką zabawkę Matka oczywiście oponuje i generalnie jest na NIE!!!! Synek piłuje i zaczyna krzyczeć, że on kce i już. Matka ma dość, ale synek postanawia ją dobić tekstem, uwaga: - Jak mi nie kupisz tego samochodzika, to powiem babci, że bierzesz tatusiowi siuraka do buzi.... Pani nieomal połamała nogi uciekając z tej kolejki kobitka pewnie wieczorami będzie na zakupy wychodziła i to sama heheh w peruce i w okularach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts