Maxtorka 18.10.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Ledwie człowiek zniknie na dwie godzinki i juz nowa stronka Gacie Aniu http://www.kisskiss.pl/images/produkty/1692/3hafvnag5uz7bhyktnar.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 braza pytanko konia macie własnego osobistego ? Nie, własnego nie mamy Ale córcia ma obiecanego, jak oceny będą dobre Hej My mamy własnego- Zytę-podobno folblut ale jej pochodzenie jest niejasne, owiane tajemnicą. Prawdopodobnie brała udział w wyścigach bo ma do tego zacięcie. Poprzedni własciciel ją przywiózł do stajni i więcej się nie pokazał. Po jakimś czasie jak za konia się nie płaci to przechodzi na własnośćc stajni. My kupilismy ja właśnie od właściciela stajni.Jej wiek określił weterynarz. Niestety ktoś ja musiał kiedyś źle traktowac bo miewa czasem niezłe odpały. Jeżdzenie na niej z palcatem odpada całkowicie i wymaga sporych umiejetności, Mąż i corka sobie z nią radzą ale przyznają że do tej pory trochę się jej boją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 18.10.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 dzień dobry rekordowicze Widzę jea, że porządki robisz Cześć żaba Jak zdrowie? róznie.. czasami mam dosyć już.. Się nie dawaj...na bzdety nie patrz A jak domek dla forumowiczów? szyby som som som MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Verunia zazdroszczę Ci tego konika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Żaba, ja bym wolała bardziej przewidywalnego konia ale się zawziełam i postanowiłam że będę próbować na niej jeżdzić. Najgorsze to czyszczenie jej. Kwiczy jak zarzynana świnia jak się ją pod brzuchem czyści a przy czyszczeniu kopyt potrafi kopnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Żaba, ja bym wolała bardziej przewidywalnego konia ale się zawziełam i postanowiłam że będę próbować na niej jeżdzić. Najgorsze to czyszczenie jej. Kwiczy jak zarzynana świnia jak się ją pod brzuchem czyści a przy czyszczeniu kopyt potrafi kopnąć. Charakterek to ona ma Kurcze , trochę bym się jej bała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 18.10.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zaba...27 to swietny wynik chyba , ze chcesz jakies rekordy bic np.jak ci bdyta1 12 Paź 2007 16777215 TCML 16 Sie 2007 16777214 na zielono zaznaczylam od kiedy sa na forum , a na czerwono ile maja postow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zaba...27 to swietny wynik chyba , ze chcesz jakies rekordy bic np.jak ci bdyta1 12 Paź 2007 16777215 TCML 16 Sie 2007 16777214 na zielono zaznaczylam od kiedy sa na forum , a na czerwono ile maja postow To wszystko bardzo dziwne , bo wg wyszukiwarki bdyta1 napisał tylko jeden post Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [MUsze sie pochwalic , ze zabrałam się za kładzenie kostki żeby odgrodzić trawnik od kory. Przez cały dzień połozyłam az..27 sztuk Żabcia jak będziesz mieć troszkę czasu wklej zdjęcie z tą kostką , proooszę Tez mi ten pomysł chodzi po głowie . A jak jeszcze napiszesz co to za kostka i w jakiej technologii ją kładziesz będę wniebowzięta ( no prawie ) ja kładłam kostkę (własnoręcznie) Super się sprawdza przy koszeniu trawnika verka ale jaką kostkę , taką zwyczajną chodnikową czy inną ? No taką zwykłą kostkę betonową , jaką się chodniki wykłada Aaaaale kwadratową czy prostokątną ? Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Najlepiej narysu j Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 18.10.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Dzięki verka Może znajdę u Ciebie w starym dzienniku jakies zdjątko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.10.2007 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 [Taką że ma takie jakby trójkąty lub trapezy że mozna układać po łuku- tam są i kwadraty i prostokaty Dzięki verka Może znajdę u Ciebie w starym dzienniku jakies zdjątko . Jakieś jedno zdjęcie przy tarasie było, gdzie widać kawałek tej kostki Poszłam do hurtowni i poprosiłam żeby dali mi więcej tych trójkątów i trapezów , bo w palecie ich nie jest dużo- więcej to kwadratów i prostokatów jest. Okazało się że mogą mi dać bo mieli zwroty. Nie wszyscy je wykorzystują przy układaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 zimno się coś zrobiło. Rozpaliłam w kominku i serwuję kakao http://www.stylowekominki.pl/images/bologne_.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 granitową będziemy układać ...własnoręcznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 18.10.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 18.10.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 WITAM przechodziłam kolo sklepu ...i tak sobie weszłam i tak sobie kupiłam 2 pary spodni ( szare i czekoladowe ) oraz żakiet szary ....pięl\kny dostałaś podwyżkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts