monka 30.05.2005 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Idę do łóżka - czy są chętni? A czyja kolej dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 30.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja też uciekam już spać Ale ide do swojego łóżka z innym facetem, także nie skorzystam z oferty Fizyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Musicie to jakoś między soba ustalić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzięki, dzięki ja tylko kliknełam I my mamy w to uwierzyć!! a o co chodzi? pierś w pierś było tak jak lubisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No ładne rzeczy Ja też już do łóżeczka i też ze swoim mężulkiem (ale z resztą kto by chciał iść z taką ciężarówką jak ja ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Ja też uciekam już spać Ale ide do swojego łóżka z innym facetem, także nie skorzystam z oferty Fizyk Hehehehe. A znacie to : Dzwoni yelefon, odbiera blndynka (bez urazy) i słyszy pytanie: - czy to ty kochanie? - tak, a kto mówi? - odpowiada blondi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No ładne rzeczy Ja też już do łóżeczka i też ze swoim mężulkiem (ale z resztą kto by chciał iść z taką ciężarówką jak ja ). Funia no co ty? Ciężarówki są fajne Pozdrowienia dla Ciebie i maleństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 No ładne rzeczy Ja też już do łóżeczka i też ze swoim mężulkiem (ale z resztą kto by chciał iść z taką ciężarówką jak ja ). Hej Funia - a w którym jesteś m-cu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzięki, dzięki ja tylko kliknełam I my mamy w to uwierzyć!! a o co chodzi? pierś w pierś było tak jak lubisz Wszystko OK pewnie , pierś w pierś - itd, ale to niewinnne zapewnienie - że ja niechcący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kończy mi się szósty. Mały szaleje aż mi cały brzuch chodzi. Ale fajnie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Żeby nie było niedomówień i żali - ja idę spać z moją kochaną żoneczką Fizą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kończy mi się szósty. Mały szaleje aż mi cały brzuch chodzi. Ale fajnie jest. O to ostatni trymestr. Fajnie, ale współczuję Ci - całę lato, upały - . Ale warto. Pierwsze dziecko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzięki, dzięki ja tylko kliknełam I my mamy w to uwierzyć!! a o co chodzi? pierś w pierś było tak jak lubisz Wszystko OK pewnie , pierś w pierś - itd, ale to niewinnne zapewnienie - że ja niechcący fizyk co ty taki podejrzliwy jesteś? spontaniczne to było, naprawdę i adrenalinka była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dobranoc wszystkim http://www.pmedia.info/dataludzie/!img/f_kasztan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kończy mi się szósty. Mały szaleje aż mi cały brzuch chodzi. Ale fajnie jest. To już wiadomo że to chłopiec? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Kończy mi się szósty. Mały szaleje aż mi cały brzuch chodzi. Ale fajnie jest. to chlopczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 30.05.2005 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dobranoc wszystkim http://www.pmedia.info/dataludzie/!img/f_kasztan.jpg pa pa kasztanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 30.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Tak twierdzi pani doktor i Miś który już by mu małe młotki kupował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 30.05.2005 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 Żeby nie było niedomówień i żali - ja idę spać z moją kochaną żoneczką Fizą! pozdrowienia dla fIzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 30.05.2005 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2005 dzięki, dzięki ja tylko kliknełam I my mamy w to uwierzyć!! a o co chodzi? pierś w pierś było tak jak lubisz Wszystko OK pewnie , pierś w pierś - itd, ale to niewinnne zapewnienie - że ja niechcący fizyk co ty taki podejrzliwy jesteś? spontaniczne to było, naprawdę i adrenalinka była Monka - fajnie było! Przecież ja żartowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts