mocca 19.10.2007 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 gacie proszę miko dla Ciebie http://www.intymna.bptnet.pl/a/catbx.jpg nie dałaś nam szans nowicjuszom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 mocca jak makijaż ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 tylko tutaj sie żyć nie da moje dzieci jakieś pobudzone ..czy co flamaster na twarzy...rękach...nie wspomne o ubraniach miko, daj im makowca, DUZO makowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 mocca jak makijaż ? lśni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. szkoda że go złapało byleby teraz na innych nie przeszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 mocca jak makijaż ? lśni dzielna dziewuszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. to współczuje bardzo, wlasnie to przerabiałam cały tydzień, niby zwykła angina a temperatura dochodziła u synka do 40 stopni potem przeszło na najmłodszą. Cieżko było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mocca 19.10.2007 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 mocca jak makijaż ? lśni dzielna dziewuszka a pewnie ze tak i męzus juz swiatelkami pod blokiem poswiecil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 mocca jak makijaż ? lśni dzielna dziewuszka a pewnie ze tak i męzus juz swiatelkami pod blokiem poswiecil jak miło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. to współczuje bardzo, wlasnie to przerabiałam cały tydzień, niby zwykła angina a temperatura dochodziła u synka do 40 stopni potem przeszło na najmłodszą. Cieżko było... młodszy tez dopiero co zakończył przeziebienie, mam nadzieje że go nie weźmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! gdzie patrzysz ? ja oglądam sexowne koszulki może coś wybiorę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. to współczuje bardzo, wlasnie to przerabiałam cały tydzień, niby zwykła angina a temperatura dochodziła u synka do 40 stopni potem przeszło na najmłodszą. Cieżko było... młodszy tez dopiero co zakończył przeziebienie, mam nadzieje że go nie weźmie na pocieszenie : podobno anginą wbrew pozorom trudno się zarazić tylko przez bardzo bliski kontakt; pilnuj maluchów by często myły ręce; rok temu mój ślubny miał anginę 5 x i nikogo w domu nie zaraził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz obecna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.10.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 nastała względna cisza makowca nie dałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.10.2007 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz obecna Ja też mam taką nadzieję Witaj dawno nie czytany Andreasie!!!! Fajny facet z Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz obecna czesc ludzie o Jesso , jak se przypomne zlot to od razu lezka mi sie kreci w oku bylo cudownie!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 19.10.2007 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Dobry wieczór No i jednak chory ten mój starszy, musiałam go odebrać wczesniej z przedszkola bo miał goraczkę, potem szybko lekarz i .....okazało sie że to angina. Tak więc antybiotyk, niestety. Mam tylko nadzieję że szybko mu przejdzie. to współczuje bardzo, wlasnie to przerabiałam cały tydzień, niby zwykła angina a temperatura dochodziła u synka do 40 stopni potem przeszło na najmłodszą. Cieżko było... młodszy tez dopiero co zakończył przeziebienie, mam nadzieje że go nie weźmie na pocieszenie : podobno anginą wbrew pozorom trudno się zarazić tylko przez bardzo bliski kontakt; pilnuj maluchów by często myły ręce; rok temu mój ślubny miał anginę 5 x i nikogo w domu nie zaraził mój mąż też miał i nikogo nie zaraził tfu tfu tfu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 miko gacie http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1335-1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts