braza 19.10.2007 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Żenado Droga, na jakieś 40 min. oddam komputer we władanie córci - niestety. Obiecałam. Wróce niedługo - pykajcie stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 19.10.2007 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 A ja sobie teraz oglądałam zdjęcia ze spotkania Forumowiczów w maju tego roku No po prostu cud, miód, malina!!!! Ależ świetni ludzie!!! W końcu na własne oczyska zobaczyłam co niektórych i jestem zachwycona!!! Mam nadzieję, że na następnym spotkaniu będziesz obecna Ja też mam taką nadzieję Witaj dawno nie czytany Andreasie!!!! Fajny facet z Ciebie Obecność obowiązkowa, nowy song przygotuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Żenado Droga, na jakieś 40 min. oddam komputer we władanie córci - niestety. Obiecałam. Wróce niedługo - pykajcie stronki czekamy a stronkę to pewnie przyczajona miko ustrzeli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Żenado Droga, na jakieś 40 min. oddam komputer we władanie córci - niestety. Obiecałam. Wróce niedługo - pykajcie stronki czekamy a stronkę to pewnie przyczajona miko ustrzeli ja miałen chęci na stronke ale nici z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Żenado Droga, na jakieś 40 min. oddam komputer we władanie córci - niestety. Obiecałam. Wróce niedługo - pykajcie stronki czekamy a stronkę to pewnie przyczajona miko ustrzeli ja miałen chęci na stronke ale nici z tego ciągle masz szansę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka D&R ja też miałam chęć na Twoje z zdjęcie i co?? I nici z tego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 19.10.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 laze po forum wiec macie fory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka D&R ja też miałam chęć na Twoje z zdjęcie i co?? I nici z tego ciągle masz szanse Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Żenado Droga, na jakieś 40 min. oddam komputer we władanie córci - niestety. Obiecałam. Wróce niedługo - pykajcie stronki czekamy a stronkę to pewnie przyczajona miko ustrzeli ja miałen chęci na stronke ale nici z tego ciągle masz szansę ale w tej poprzedniej byłem naprawde blisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 laze po forum wiec macie fory ja gacie na seanse oglądam ciesze się że jestem kobietą jest wczym wybierać a dla facetów 5 szt na krzyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka D&R ja też miałam chęć na Twoje z zdjęcie i co?? I nici z tego ciągle masz szanse ojej, serio??? w tym roku jeszcze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 laze po forum wiec macie fory ja gacie na seanse oglądam ciesze się że jestem kobietą jest wczym wybierać a dla facetów 5 szt na krzyż no to teraz przesadziłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot a gdzie się zlatujecie z ciekawości pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 19.10.2007 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Hejka D&R ja też miałam chęć na Twoje z zdjęcie i co?? I nici z tego ciągle masz szanse ojej, serio??? w tym roku jeszcze??? takie mam plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot a gdzie się zlatujecie z ciekawości pytam a nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot a gdzie się zlatujecie z ciekawości pytam jaki zlot??? nic nie wiem, nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 19.10.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 laze po forum wiec macie fory ja gacie na seanse oglądam ciesze się że jestem kobietą jest wczym wybierać a dla facetów 5 szt na krzyż no to teraz przesadziłaś w którym miejscu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.10.2007 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot a gdzie się zlatujecie z ciekawości pytam jaki zlot??? nic nie wiem, nic nie wiem no taki forumowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.10.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Ja tez chce na zlot a gdzie się zlatujecie z ciekawości pytam jaki zlot??? nic nie wiem, nic nie wiem no taki forumowy ale kiedy gdzie jak?????? matko no nic nie wiem, noooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts