fizyk 31.05.2005 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie - ale u mnie wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam !!! Ostatni mecz na sali A czemu ostatni? W czerwcu nie wynajmujecie? Ja wczoraj miałem taka saune, że po 10min gry miałem dość i najchetniej poszedłbym do domu... Gra w nagrzanej sali ze słabą wentylacją w w dodatku 4 na 4 (choć minimum do przyjemnej gry to 5 na 5) to ... męczarnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Dzięki za łaskawość... Tylko 5 stron... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kiedy idziesz na urlop? Ja biorę urlop jak zona bedzie rodzić, czyli przełom wrzesnia i października... A tak to urlop zurzywam na naukę, czyli w czasie sesji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kiedy idziesz na urlop? Ja biorę urlop jak zona bedzie rodzić, czyli przełom wrzesnia i października... A tak to urlop zurzywam na naukę, czyli w czasie sesji... kze... a co porabiasz za tydzien w czwatek po poludniu??? musze sluzbowo przyjechac do wawy, moze jakies piwko? whisper.. i inni tubylcy warszawscy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Niech ja dorwe tego milego sasiada w swoje rece To daj znać! Przyjedziemy i pomożemy Ci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kiedy idziesz na urlop? Ja biorę urlop jak zona bedzie rodzić, czyli przełom wrzesnia i października... A tak to urlop zurzywam na naukę, czyli w czasie sesji... kze... a co porabiasz za tydzien w czwatek po poludniu??? musze sluzbowo przyjechac do wawy, moze jakies piwko? whisper.. i inni tubylcy warszawscy??? 9 czerwca w czwartek? Nic nie mam zaplanowanego. Tylko, ze ja mieszkam pod W-wą i wracamy zazwyczaj do domu razem z żona... Jak zony nie będe musiał odwozić lub jak zona będzie chętna przyjść to ja jestem otwarty na propozycje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kiedy idziesz na urlop? Ja biorę urlop jak zona bedzie rodzić, czyli przełom wrzesnia i października... A tak to urlop zurzywam na naukę, czyli w czasie sesji... kze... a co porabiasz za tydzien w czwatek po poludniu??? musze sluzbowo przyjechac do wawy, moze jakies piwko? whisper.. i inni tubylcy warszawscy??? 9 czerwca w czwartek? Nic nie mam zaplanowanego. Tylko, ze ja mieszkam pod W-wą i wracamy zazwyczaj do domu razem z żona... Jak zony nie będe musiał odwozić lub jak zona będzie chętna przyjść to ja jestem otwarty na propozycje... wchodzi w rachube czwartek popoludniem.. teoretycznie mam byc wolny od 16.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kończy mi się szósty. Mały szaleje aż mi cały brzuch chodzi. Ale fajnie jest. To moja żona jest na podobnym etapie!! Termin ma na wrzesień.. A TY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kiedy idziesz na urlop? Ja biorę urlop jak zona bedzie rodzić, czyli przełom wrzesnia i października... A tak to urlop zurzywam na naukę, czyli w czasie sesji... kze... a co porabiasz za tydzien w czwatek po poludniu??? musze sluzbowo przyjechac do wawy, moze jakies piwko? whisper.. i inni tubylcy warszawscy??? 9 czerwca w czwartek? Nic nie mam zaplanowanego. Tylko, ze ja mieszkam pod W-wą i wracamy zazwyczaj do domu razem z żona... Jak zony nie będe musiał odwozić lub jak zona będzie chętna przyjść to ja jestem otwarty na propozycje... wchodzi w rachube czwartek popoludniem.. teoretycznie mam byc wolny od 16.... Ja zazwyczaj kończę ok. 16.30-17.00 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nadrobiłem zaległości. 5 stronek to OK. Do 10 daję radę... Powyżej już gorzej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czyżbym został sam? Wszystcy pracują... To chyba dobrze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 31.05.2005 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 pracuje, pracuje... postfix+sasl2+inne pierdoly.. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale o jakim filmie wczoraj mówiliście, ze już skopiował się w 75%? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 pracuje, pracuje... postfix+sasl2+inne pierdoly.. :D A co to jest postfix+sasl2+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 I co nie ma nikogo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 niedlugo jade do Dlugoleki sprawdzic czy wszystko ok ...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 boje sie .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam nadzieje ze jest wszystko w calosci ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts