kze 31.05.2005 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cześć. boje sie .................. A czego boisz się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam nadzieje ze jest wszystko w calosci ............... Coś chyba nie w temacie jestem, ale na pewno wszystko jest OK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Ale co by miało byc nie tak? Jakieś huragany czy powodzie były w tamtej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Ale co by miało byc nie tak? Jakieś huragany czy powodzie były w tamtej okolicy? to poczytaj i poogladaj pare stron wczesniej ..... burza byla ze hoho boje sie o swoj domek ...a dokl;adnie o wiezbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Ale co by miało byc nie tak? Jakieś huragany czy powodzie były w tamtej okolicy? to poczytaj i poogladaj pare stron wczesniej ..... burza byla ze hoho boje sie o swoj domek ...a dokl;adnie o wiezbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czy rosną drzewa obok Twojego domku? Czytałem i ogladałem obrazki. To że jakieś drzewo przewróciło się to nie dowód, że musi tez coś przewrócić się na Twój dom... A jesteś ubezpieczona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 31.05.2005 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Ale co by miało byc nie tak? Jakieś huragany czy powodzie były w tamtej okolicy? to poczytaj i poogladaj pare stron wczesniej ..... burza byla ze hoho boje sie o swoj domek ...a dokl;adnie o wiezbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czy rosną drzewa obok Twojego domku? Czytałem i ogladałem obrazki. To że jakieś drzewo przewróciło się to nie dowód, że musi tez coś przewrócić się na Twój dom... A jesteś ubezpieczona? nie ma drzew w poblizu...... ale moze porwalo wiezbe? nie jestem jeszcze ubezpieczona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 az sie boje myslec .............. Ale co by miało byc nie tak? Jakieś huragany czy powodzie były w tamtej okolicy? to poczytaj i poogladaj pare stron wczesniej ..... burza byla ze hoho boje sie o swoj domek ...a dokl;adnie o wiezbe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale czy rosną drzewa obok Twojego domku? Czytałem i ogladałem obrazki. To że jakieś drzewo przewróciło się to nie dowód, że musi tez coś przewrócić się na Twój dom... A jesteś ubezpieczona? nie ma drzew w poblizu...... ale moze porwalo wiezbe? nie jestem jeszcze ubezpieczona!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Myślę, że więźby nie porwało. Dach może porwać, ale samą wieźbę (bez dachu) nie może (tak mi się wydaje). Po prostu nie ma tzw. efektu żagla. Żagłowka płynie bo ma żagiel. Jakby żagiel miał dziury to by wiatr nie pchał zagłowki... Myslę, że nic sie nie dzieje. A w temacie ubezoieczeń to polecam coś wykupic. Wtedy człowiek spokojniejszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 I znou zostałem sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam wtorkowo!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kasztanka na pewno wszystko jest w porzadku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 I znou zostałem sam... Ja jestem!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale fajna pogoda dzisiaj!!!!!!! Mogloby tylko nie padac........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kurcze musze zalatwic koparke.......jutro przyjezdza szambo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale wczoraj podobał mi sie pogoda... Lubię upały... Bradzo dobrze czułem się na Cyprze i w Egipcie... Tylko kiepsko grało się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Ja lubię kopać... A głęboki to ma być duł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts