kze 31.05.2005 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam wtorkowo!!!!! Cześć Moniś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Ja lubię kopać... A głęboki to ma być duł? No szambo bedzie mialo 10m3, wiec dol bedzie wiekszy.......ale jakby co to zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Przecież jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam wtorkowo!!!!! Cześć Moniś!!! Czesc!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Ja lubię kopać... A głęboki to ma być duł? No szambo bedzie mialo 10m3, wiec dol bedzie wiekszy.......ale jakby co to zapraszam We dwójke chyba nie damy rady... Ale próbowac można.. W końcu każdy grosz się liczy na budowie, nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? No właśnie? Jak fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Ja lubię kopać... A głęboki to ma być duł? No szambo bedzie mialo 10m3, wiec dol bedzie wiekszy.......ale jakby co to zapraszam We dwójke chyba nie damy rady... Ale próbowac można.. W końcu każdy grosz się liczy na budowie, nie? Pies bedzie nam pomagal moze sie uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Myślę że dopiero pod koniec tygodnia zalejemy, dzisiaj może chudziak będzie wylany, jurto kręcenie zbrojenia itd.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Konkretny dol bedzie musiala wykopac!!! Ja lubię kopać... A głęboki to ma być duł? No szambo bedzie mialo 10m3, wiec dol bedzie wiekszy.......ale jakby co to zapraszam We dwójke chyba nie damy rady... Ale próbowac można.. W końcu każdy grosz się liczy na budowie, nie? Pies bedzie nam pomagal moze sie uda No razem z psem to na pewno poradzimy sobie i koparka będzie niepotrzebna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chyba sie wybiore na budowe........moze cos trzeba domowic, na cos pieniadze wydac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Myślę że dopiero pod koniec tygodnia zalejemy, dzisiaj może chudziak będzie wylany, jurto kręcenie zbrojenia itd.... To widzę, że zawiązany supełek (w sprawie chudziaka) działa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Myślę że dopiero pod koniec tygodnia zalejemy, dzisiaj może chudziak będzie wylany, jurto kręcenie zbrojenia itd.... Monka a co ze zdjeciami???? Obiecalas!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chyba sie wybiore na budowe........moze cos trzeba domowic, na cos pieniadze wydac Albo zorganizować pomoc fizyczną w postaci kolegów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kze gratulacje!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Myślę że dopiero pod koniec tygodnia zalejemy, dzisiaj może chudziak będzie wylany, jurto kręcenie zbrojenia itd.... To widzę, że zawiązany supełek (w sprawie chudziaka) działa... Działa mąż tego pilnuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kze gratulacje!!!!!!!! Rozumiem, że chodzi o punkcik Dzieki. Szlismy pierś w pierś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.05.2005 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Chyba sie wybiore na budowe........moze cos trzeba domowic, na cos pieniadze wydac Albo zorganizować pomoc fizyczną w postaci kolegów... Czyli co???? Moge na Was liczyc???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 31.05.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No i co??? Teraz wszyscy ciezko pracuja??? Nikogo nie ma!! Ja jestem, tak sobie czytam w ukryciu. Czesc Monka!!!!!!! I jak fundamenty zalane???? Myślę że dopiero pod koniec tygodnia zalejemy, dzisiaj może chudziak będzie wylany, jurto kręcenie zbrojenia itd.... Monka a co ze zdjeciami???? Obiecalas!!!! Pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts