marjucha 21.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, gratki!!! Gaciory to może podepnę się do Brazy... limit... Wybaczysz? Się rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A ja mam swoje gospodarstwo i w niedzielę też leżę. Fajnie jest leżeć bykiem w niedzielę. Kolejny raz przekonuję się, że może warto swoje takie gospodarstwo otworzyć Brazunia, jak dla mnie to jest bardzo trafiona opcja. Trzeba lubić. Na przykład konie. I mieć je w gospodarstwie. W tym zakresie to jak dziewica się zachowuję - i chciałabym - i boję się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha gaciory!!!! masz szczęście, że 16 nie trafiłaś Wiem Juz bardziej uważam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Wszystkim Kawke popijam i przyszłam poczytac co tutaj słychowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Wszystkim Kawke popijam i przyszłam poczytac co tutaj słychowac Hej. Muszę Cię gonić bo mi w rankingu uciekłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 A co tu tak pracowo sie zrobiło, przeciez dziś niedziela, moze nawet historyczna bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha gaciory!!!! masz szczęście, że 16 nie trafiłaś Wiem Juz bardziej uważam!! Mała chwila na wytłumaczenie, o sssoooo chodzi: z Jamlesikiem i Depeesią siedzieliśmy sobie cichutko i milutko na 12 pykniętych stronkach dosyć długi czas i nagle - pier..dut - Brazunia pyknęła 13 i następne Mam więc 15 i teraz czekam na pozostałą dwójkę, bo mi z Nimi bardzo dobrze było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Wszystkim Kawke popijam i przyszłam poczytac co tutaj słychowac Cześć Ullerciu!! Ja już drugą dopijam!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha gaciory!!!! masz szczęście, że 16 nie trafiłaś Wiem Juz bardziej uważam!! Mała chwila na wytłumaczenie, o sssoooo chodzi: z Jamlesikiem i Depeesią siedzieliśmy sobie cichutko i milutko na 12 pykniętych stronkach dosyć długi czas i nagle - pier..dut - Brazunia pyknęła 13 i następne Mam więc 15 i teraz czekam na pozostałą dwójkę, bo mi z Nimi bardzo dobrze było No i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha gaciory!!!! masz szczęście, że 16 nie trafiłaś Wiem Juz bardziej uważam!! Mała chwila na wytłumaczenie, o sssoooo chodzi: z Jamlesikiem i Depeesią siedzieliśmy sobie cichutko i milutko na 12 pykniętych stronkach dosyć długi czas i nagle - pier..dut - Brazunia pyknęła 13 i następne Mam więc 15 i teraz czekam na pozostałą dwójkę, bo mi z Nimi bardzo dobrze było No i wszystko jasne Z drugiej strony jakbyś trafiła to byś ze mną była w rankingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Dzień dobry Wszystkim Kawke popijam i przyszłam poczytac co tutaj słychowac Cześć Ullerciu!! Ja już drugą dopijam!! a mi dzisiaj dali pospac do 8.30 normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Tez mi takie rózne dziwne pomysły po głowie chodza no ale zobaczymy co z tego bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Ojej, to może ja się odwrócę gdy Cię będę gonił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marjucha 21.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Marjucha, dzięki za wyrozumiałość! Co do gospodarstwa - przyjedziesz, Brazunia, pogadamy. Kto wie, może Cię czeka nowy początek? Cześć, Ullerowa! Tez mi takie rózne dziwne pomysły po głowie chodza no ale zobaczymy co z tego bedzie Ja też zaczynam myśleć o czymś własnym, ale na razie nierealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 21.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 No ja juz czuję oddech Marjuchy na plecach O przepraszam, przed chwilą myłem zęby przeciez nie pisałam że nieświeży to teraz napisze że superodświeżony oddech aż mnie krzyze zmroziło Ojej, to może ja się odwrócę gdy Cię będę gonił to jeszcze pobładzisz z odwrócona głowa i co bedzie jak pobiegniesz nie w ta strone co trzeba może lepiej niech zostanie tak jak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.10.2007 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2007 Z drugiej strony jakbyś trafiła to byś ze mną była w rankingu Nie kuś, czorcie Kochani, muszę niestety pożegnać miłe towarzystwo. Moja psunia w oczka mi czule patrzy, lokal wyborczy już otwart, a i ta piękność tęsknym wzrokiem w dal patrzy i mnie wyczekuje http://images29.fotosik.pl/24/37f14e147805239emed.jpg Miłego dnia Wam życzę, szczególnie tym którzy ciążko pracują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts