kze 31.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 U mnie na sali chłodek przyjemny panuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam nowo przybyłych!!! Ale grad niezły był... Moje dziewczyny siedziały w oknie zotwratymi buziami szczególnie ta młodsza Trochę kulek nawet sobie wyciągnęla z balkonu żeby zobaczyc co to jest Czyli dorośli byli w strachu, a dla dzieci była radocha... Tak samo kiedyś słyszałem, jak jechał ojciec z dziećmi i w zimę wpadł w poslizg tzn. zakręciło nim tzw. bączek, ale jakoś wyszedł...A dzieci: "Tato, tato, jeszcze raz!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Jestem znana z takich beznadziejnych skrótów , jak tak teraz przeanalizowałam to też bym niezałapała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam nowo przybyłych!!! Ale grad niezły był... Moje dziewczyny siedziały w oknie zotwratymi buziami szczególnie ta młodsza Trochę kulek nawet sobie wyciągnęla z balkonu żeby zobaczyc co to jest Czyli dorośli byli w strachu, a dla dzieci była radocha... Tak samo kiedyś słyszałem, jak jechał ojciec z dziećmi i w zimę wpadł w poslizg tzn. zakręciło nim tzw. bączek, ale jakoś wyszedł...A dzieci: "Tato, tato, jeszcze raz!!!" Tak to już jest Kze Chociaz ja tyum gradem też nei byłam przerażona nie było tak źle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2005 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze niom... zwykle czytam wszystkie....ale dziś jestem zła zapłaciłam mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam nowo przybyłych!!! Ale grad niezły był... Moje dziewczyny siedziały w oknie zotwratymi buziami szczególnie ta młodsza Trochę kulek nawet sobie wyciągnęla z balkonu żeby zobaczyc co to jest Czyli dorośli byli w strachu, a dla dzieci była radocha... Tak samo kiedyś słyszałem, jak jechał ojciec z dziećmi i w zimę wpadł w poslizg tzn. zakręciło nim tzw. bączek, ale jakoś wyszedł...A dzieci: "Tato, tato, jeszcze raz!!!" Tak to już jest Kze Chociaz ja tyum gradem też nei byłam przerażona nie było tak źle Na zdjeciu wyglada jak pokruszony styropian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Jestem znana z takich beznadziejnych skrótów , jak tak teraz przeanalizowałam to też bym niezałapała Ja tam załapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Jestem znana z takich beznadziejnych skrótów , jak tak teraz przeanalizowałam to też bym niezałapała Ja tam załapałam My kobitki to rozumiemy sie bez słów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witam nowo przybyłych!!! Ale grad niezły był... Moje dziewczyny siedziały w oknie zotwratymi buziami szczególnie ta młodsza Trochę kulek nawet sobie wyciągnęla z balkonu żeby zobaczyc co to jest Czyli dorośli byli w strachu, a dla dzieci była radocha... Tak samo kiedyś słyszałem, jak jechał ojciec z dziećmi i w zimę wpadł w poslizg tzn. zakręciło nim tzw. bączek, ale jakoś wyszedł...A dzieci: "Tato, tato, jeszcze raz!!!" Tak to już jest Kze Chociaz ja tyum gradem też nei byłam przerażona nie było tak źle Na zdjeciu wyglada jak pokruszony styropian Ale to grad, śnieg w kulce jak mówi moja młodsza córcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Jestem znana z takich beznadziejnych skrótów , jak tak teraz przeanalizowałam to też bym niezałapała Ja tam załapałam My kobitki to rozumiemy sie bez słów . A facetom wszytsko trzeba tłumaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze niom... zwykle czytam wszystkie....ale dziś jestem zła zapłaciłam mandat Za szybko jechałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Upał lekko zelżał... A ja lubię upał... Szczególnie na salach 4 na 4 A co to jest sala 4 na 4? To nie Ty na takiej grywasz? Aaaaa... Rozumiem! Skrót myślowy od grania w piłke na hali po 4 w zespole... Niezałapałem... Jestem znana z takich beznadziejnych skrótów , jak tak teraz przeanalizowałam to też bym niezałapała Ja tam załapałam My kobitki to rozumiemy sie bez słów . A facetom wszytsko trzeba tłumaczyć Mogliby sie przecież domyśleć . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze niom... zwykle czytam wszystkie....ale dziś jestem zła zapłaciłam mandat Za szybko jechałaś Ile ta przyjemność Cię kosztowała? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Hej, gdzie się wszyscy rozbiegli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts