kze 31.05.2005 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Hop, Hoooop! Jest tu kto? Jestem jestem tylko zaczytałam się w innym wątku A ja wygospodarowałem chwilkę i ... wpadłem do naszego wątku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Tak jest!!! Nie znosze, jak musze się czegos domyślać... Jak ktoś coś chce to niech powie, a nie kombinuje.. Napisałam że z domysłami trudno bo jestem w związku na takim etapie że już się wyleczyłam z dawania sygnałów i obrażalstwa że mój mąz mnie nie rozumie, zresztą działa to w dwie strony jak on nie wiemo co mi chodzi to też mówi, żeby jasniej albo większymi literami Kze to nie jest kombinatorstwo taka jest natura kobiety Czyli z natury kobiety kombinuja, jak tu dac znac mężczyźnie, że coś chcą i nie powiedzą, bo wtedy to nie jest to samo... Sorry, ale ja kobiet nie rozumiem i od razu mówię: Jestem niedomyslny! I nie próbuję domyslać sie, gdyż z reguły domyslam się inaczej niż .. żona chce... Nie na darmo mówi się o przewrotności natury kobiecej... Ale mi kobiecie też czasem trudno się na coś zdecydować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 tyle stron doszło,że aż trudno wszystko prześledzić zaczynam Cię rozumieć kze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Tak jest!!! Nie znosze, jak musze się czegos domyślać... Jak ktoś coś chce to niech powie, a nie kombinuje.. Napisałam że z domysłami trudno bo jestem w związku na takim etapie że już się wyleczyłam z dawania sygnałów i obrażalstwa że mój mąz mnie nie rozumie, zresztą działa to w dwie strony jak on nie wiemo co mi chodzi to też mówi, żeby jasniej albo większymi literami Kze to nie jest kombinatorstwo taka jest natura kobiety Czyli z natury kobiety kombinuja, jak tu dac znac mężczyźnie, że coś chcą i nie powiedzą, bo wtedy to nie jest to samo... Sorry, ale ja kobiet nie rozumiem i od razu mówię: Jestem niedomyslny! I nie próbuję domyslać sie, gdyż z reguły domyslam się inaczej niż .. żona chce... Widzisz bo to już tak jest, dlatego tak ważna jest rozmowa w związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Tak jest!!! Nie znosze, jak musze się czegos domyślać... Jak ktoś coś chce to niech powie, a nie kombinuje.. Napisałam że z domysłami trudno bo jestem w związku na takim etapie że już się wyleczyłam z dawania sygnałów i obrażalstwa że mój mąz mnie nie rozumie, zresztą działa to w dwie strony jak on nie wiemo co mi chodzi to też mówi, żeby jasniej albo większymi literami Kze to nie jest kombinatorstwo taka jest natura kobiety Czyli z natury kobiety kombinuja, jak tu dac znac mężczyźnie, że coś chcą i nie powiedzą, bo wtedy to nie jest to samo... Sorry, ale ja kobiet nie rozumiem i od razu mówię: Jestem niedomyslny! I nie próbuję domyslać sie, gdyż z reguły domyslam się inaczej niż .. żona chce... Widzisz bo to już tak jest, dlatego tak ważna jest rozmowa w związku Bardzo ważna, ale też trudno nauczyć się rozmawiać ze sobą, a zwł. wysłuchać,co ma do powiedzenia ten drugi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 tyle stron doszło,że aż trudno wszystko prześledzić zaczynam Cię rozumieć kze To już jesteś trzecia, co mnie rozumiesz.. Chyba założę fanklub... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 tyle stron doszło,że aż trudno wszystko prześledzić zaczynam Cię rozumieć kze To już jesteś trzecia, co mnie rozumiesz.. Chyba założę fanklub... Trzeba tylko wymyślić nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze zapłaciłam mandacik.....znaczy sie wziełam kredytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 stukacze- pozytywnie zakreceni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze zapłaciłam mandacik.....znaczy sie wziełam kredytowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 31.05.2005 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 joasiu niom...ale to z mojej winy dałam sie złapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Tak jest!!! Nie znosze, jak musze się czegos domyślać... Jak ktoś coś chce to niech powie, a nie kombinuje.. Napisałam że z domysłami trudno bo jestem w związku na takim etapie że już się wyleczyłam z dawania sygnałów i obrażalstwa że mój mąz mnie nie rozumie, zresztą działa to w dwie strony jak on nie wiemo co mi chodzi to też mówi, żeby jasniej albo większymi literami Kze to nie jest kombinatorstwo taka jest natura kobiety Czyli z natury kobiety kombinuja, jak tu dac znac mężczyźnie, że coś chcą i nie powiedzą, bo wtedy to nie jest to samo... Sorry, ale ja kobiet nie rozumiem i od razu mówię: Jestem niedomyslny! I nie próbuję domyslać sie, gdyż z reguły domyslam się inaczej niż .. żona chce... Widzisz bo to już tak jest, dlatego tak ważna jest rozmowa w związku Bardzo ważna, ale też trudno nauczyć się rozmawiać ze sobą, a zwł. wysłuchać,co ma do powiedzenia ten drugi Chyba do tego trzeba dojrzeć, a czym szybciej się to zrobi tym lepiej dla związku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A może by tak pisać na początku strony strzeszcenie strony poprzedniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Treaz trzeba uciekać czas na prace domowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 joasiu niom...ale to z mojej winy dałam sie złapac Właśnie się doczytałam na poprzedniej stronie. Przejrzałam dwie ostatnie, ale jestem wypopmpwana umysłowo i niemam siły na wcześniejsze strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pozdrawiam i do wieczora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ola u nich z domysłami trudno Wszystko tylko czarne i białe Tak jest!!! Nie znosze, jak musze się czegos domyślać... Jak ktoś coś chce to niech powie, a nie kombinuje.. Napisałam że z domysłami trudno bo jestem w związku na takim etapie że już się wyleczyłam z dawania sygnałów i obrażalstwa że mój mąz mnie nie rozumie, zresztą działa to w dwie strony jak on nie wiemo co mi chodzi to też mówi, żeby jasniej albo większymi literami Kze to nie jest kombinatorstwo taka jest natura kobiety Czyli z natury kobiety kombinuja, jak tu dac znac mężczyźnie, że coś chcą i nie powiedzą, bo wtedy to nie jest to samo... Sorry, ale ja kobiet nie rozumiem i od razu mówię: Jestem niedomyslny! I nie próbuję domyslać sie, gdyż z reguły domyslam się inaczej niż .. żona chce... Widzisz bo to już tak jest, dlatego tak ważna jest rozmowa w związku Bardzo ważna, ale też trudno nauczyć się rozmawiać ze sobą, a zwł. wysłuchać,co ma do powiedzenia ten drugi Chyba do tego trzeba dojrzeć, a czym szybciej się to zrobi tym lepiej dla związku Podpisuję się pod tym, co napisałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A może by tak pisać na początku strony strzeszcenie strony poprzedniej Czy zgłaszasz się na ochotnika??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze zapłaciłam mandacik.....znaczy sie wziełam kredytowy No to teraz musisz poczekać, aż dotrze do Urzędu Skarbowego i potrąca Ci go ze zwrotu z podatku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts