Jezier 31.05.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze ty jesteś obecnie na 20 miejscu ale jako który z kolei forumowicz zostałeś liderem to nie wiem. Musiałbyś dokładniej zbadać sprawę. W informacjach o sobie widzę ile napisałem postów i jaka jest średnia posta na dzień. Ale jak ustalić który w kolejności zostałem LYDEREM? A jak to badasz? Na górze masz listwę: CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja Kliknij w użytkowników. Potem sobie metodę sortowania i malejąco. Zobaczysz którzy liderzy są za tobą. Wtedy tylko musiałbyś prześledzić który z tych za tobą został liderem wcześniej niż ty i ewentualnie czy któryś z tych przed tobą nie wpisuje się jeszcze szybciej. Myślę że to nie jest takie trudne do zbadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 kze ty jesteś obecnie na 20 miejscu ale jako który z kolei forumowicz zostałeś liderem to nie wiem. Musiałbyś dokładniej zbadać sprawę. W informacjach o sobie widzę ile napisałem postów i jaka jest średnia posta na dzień. Ale jak ustalić który w kolejności zostałem LYDEREM? A jak to badasz? Na górze masz listwę: CZAT | Profil | Nie masz nowych wiadomości | Użytkownicy | Grupy | Szukaj | FAQ | Regulamin | Rejestracja Kliknij w użytkowników. Potem sobie metodę sortowania i malejąco. Zobaczysz którzy liderzy są za tobą. Wtedy tylko musiałbyś prześledzić który z tych za tobą został liderem wcześniej niż ty i ewentualnie czy któryś z tych przed tobą nie wpisuje się jeszcze szybciej. Myślę że to nie jest takie trudne do zbadania. OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier ty Liderze jeden - mów nam natentychmiast - O co chodzi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 31.05.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nabijam licznik - nie wiem jakie sa ustalenia, nie chce mi się czytać tej - szumnie nazwijmy - prozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier ty Liderze jeden - mów nam natentychmiast - O co chodzi ???? Fizyk to proste pod nickiem mam napisane lider forum podobnie jak kze ty masz napisane elita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ciekawe, że w sekcji nic nie ma Portal pisze, ze żadnych grup nie ma... To po co jest opcja...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nabijam licznik - nie wiem jakie sa ustalenia, nie chce mi się czytać tej - szumnie nazwijmy - prozy A Sympatyk nie chce czytać naszej prozy A myśmy się tak wysilali... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier ty Liderze jeden - mów nam natentychmiast - O co chodzi ???? Fizyk to proste pod nickiem mam napisane lider forum podobnie jak kze ty masz napisane elita. I jak Fizyk? Odkryłes ten wykaz userów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Jeśli chodzi o liderów to masz trzeci wynik w kategorii średniej postów na dzień Kroyena pierwszy, teska druga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 idę zmienić kompa i objad zjeść. Chyba umknie mi punkcik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Jeśli chodzi o liderów to masz trzeci wynik w kategorii średniej postów na dzień Kroyena pierwszy, teska druga. Kroyena ma prawie 15 postów na dzień.... Ja niecałe 10... Sporo mi brakuje... Ale staram się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 idę zmienić kompa i objad zjeść. Chyba umknie mi punkcik Jakieś 20 postów do końca strony... Niby duża, ale na obiad może nie starczyc.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Sam widzisz jak moje 2,26 posta dziennie marnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam mała przerwę to wpadłam poczytać ,żeby wieczorem mieć miniejsze zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier gratulki punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja na punkty muszę specjalnie polować. Jeszcze mi się nie udało żadnego zdobyć z biegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier ty Liderze jeden - mów nam natentychmiast - O co chodzi ???? Fizyk to proste pod nickiem mam napisane lider forum podobnie jak kze ty masz napisane elita. To wiem - raczej chodziło mi o te rankingi - ale już obczajam! Ja jestem w pierwszej 50 tce pozycja 42!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier ty Liderze jeden - mów nam natentychmiast - O co chodzi ???? Fizyk to proste pod nickiem mam napisane lider forum podobnie jak kze ty masz napisane elita. To wiem - raczej chodziło mi o te rankingi - ale już obczajam! Ja jestem w pierwszej 50 tce pozycja 42!!! Musisz się podciągnąć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Uczestnicząc w rekordzie wpisów podciaganie gwarantowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja na punkty muszę specjalnie polować. Jeszcze mi się nie udało żadnego zdobyć z biegu. Bo może za słabo umiesz dzielić (lub mnożyć) przez 60-siąt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts