kze 31.05.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Uczestnicząc w rekordzie wpisów podciaganie gwarantowane A potem może wpis do Ksiegi Rekordów Guinessa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Jeśli chodzi o liderów to masz trzeci wynik w kategorii średniej postów na dzień Kroyena pierwszy, teska druga. Kroyena ma prawie 15 postów na dzień.... Ja niecałe 10... Sporo mi brakuje... Ale staram się... A jak sprawdfzić ilość postów na dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja tylko dzięki temu działowi trzymam się ciągle w pierwszej trzydziestce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam mała przerwę to wpadłam poczytać ,żeby wieczorem mieć miniejsze zaległości A popisac to nie łaska? My bedziemy harować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 A jak sprawdfzić ilość postów na dzień? Kliknij w profil swój lub czyjś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Jeśli chodzi o liderów to masz trzeci wynik w kategorii średniej postów na dzień Kroyena pierwszy, teska druga. Kroyena ma prawie 15 postów na dzień.... Ja niecałe 10... Sporo mi brakuje... Ale staram się... A jak sprawdfzić ilość postów na dzień? Klikasz na przycisk postu. Lewy dolny róg posta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier, Kze - jak to sprawdzić bo ja nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ja tylko dzięki temu działowi trzymam się ciągle w pierwszej trzydziestce. Jak rekord wpisów to rekord wpisów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 OOO!!! Już widzę... Odkryłem, ale rzeczywiście uświadomiłeś mi że jest taka opcja i ktoś z niej korzysta.. No fakt doganiam Rafałka Ale nie ma klasyfikacji pod wzgledem średniej ilości postów na dzień... Kroyena pewnie by wygrywał.. Jeśli chodzi o liderów to masz trzeci wynik w kategorii średniej postów na dzień Kroyena pierwszy, teska druga. Kroyena ma prawie 15 postów na dzień.... Ja niecałe 10... Sporo mi brakuje... Ale staram się... A jak sprawdfzić ilość postów na dzień? Klikasz na przycisk postu. Lewy dolny róg posta. To wiem - ale ranking?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 No jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier, Kze - jak to sprawdzić bo ja nie wiem Lewy, dolny róg posta... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Strzała Streszczenie: Gadaliśmy głównie o tym, że zostałem liderem forum. Instruowałem też kze i innych jak sprawdzić listę najaktywniejszych forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 mam mała przerwę to wpadłam poczytać ,żeby wieczorem mieć miniejsze zaległości A popisac to nie łaska? My bedziemy harować? Pisze piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Jezier, Kze - jak to sprawdzić bo ja nie wiem Lewy, dolny róg posta... Klikasz na przycisk U góry pod reklamą. A nastepnie sortujesz malejaco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Ale czy jest ranking ilości postów na dzień?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Takiej możliwości sortowania nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 31.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Nie ma takiego rankingu fizyk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 31.05.2005 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Czyli dobrze widzę. Uf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 31.05.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Oto moja wersja streszczenia:- Analiza danych statytycznych forumowiczów z watku "Rekord Wpisów" oraz pozostałych- Jezier został ELYTĄ i przyjmował gratulacje- Wymiana doświadczeń na temat dostępu do danych statystycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Kze zdobył punkt Jezier streszczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts