Joanna i Janusz 31.05.2005 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie W końcu mam chwilkę... Gdzie byłes jak Cie nie było Szambiłem Dziś przywieźli mi szambo, więc zostałem szambelanem.... raczej szambolanem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 i połowa stronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie W końcu mam chwilkę... Gdzie byłes jak Cie nie było Szambiłem Dziś przywieźli mi szambo, więc zostałem szambelanem.... Czytała czytałam Luska zdała relacje Gratulki szamba i szambelana A gdzie ona sie zdążyła tym pochwalić? Kazała mi zrobić wpis do dziennika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Joasiu jak było na festynie ??? Dla nas najważniejszy był występ Dominiki, ale dziewczyny szalały i były zadowolone! Zawsze się czeka na występ swojej latorosli Ja mialam niespodziankę na przedstawieni na Dzień Mamy Bo nie wiedziałam co będzie a tu moja córa śpiewa solo fiu fiu moja śpiewała i tańczyła, ale w grupie-- tańczyła w parze z chłopakiem... W grupie też ale najbardziej zaskoczył mnie ten wystep solowy Bo nic się nie zdradziła i byliśmy totalnie zaskoczeni, a jacy dumni A tańce były tylko w grupie bo mają za mało chłopców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie W końcu mam chwilkę... Gdzie byłes jak Cie nie było Szambiłem Dziś przywieźli mi szambo, więc zostałem szambelanem.... Pisałam u Was w komentarzach. Mnie to będzie kosztować 4200zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 uciekliście na inne stronki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 raczej szambolanem Szamboleonem? (nie mam nic do żadnego Leona...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Szambo ma się rozumieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie W końcu mam chwilkę... Gdzie byłes jak Cie nie było Szambiłem Dziś przywieźli mi szambo, więc zostałem szambelanem.... Czytała czytałam Luska zdała relacje Gratulki szamba i szambelana A gdzie ona sie zdążyła tym pochwalić? Kazała mi zrobić wpis do dziennika... Widzisz mamy tajne schadzki i babskie ploteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Joasiu jak było na festynie ??? Dla nas najważniejszy był występ Dominiki, ale dziewczyny szalały i były zadowolone! Zawsze się czeka na występ swojej latorosli Ja mialam niespodziankę na przedstawieni na Dzień Mamy Bo nie wiedziałam co będzie a tu moja córa śpiewa solo fiu fiu moja śpiewała i tańczyła, ale w grupie-- tańczyła w parze z chłopakiem... W grupie też ale najbardziej zaskoczył mnie ten wystep solowy Bo nic się nie zdradziła i byliśmy totalnie zaskoczeni, a jacy dumni A tańce były tylko w grupie bo mają za mało chłopców a u nas jest mniej dziewczynek, także mają wzięcie ale nie tańczyły wszystkie dziewczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 raczej szambolanem Szamboleonem? (nie mam nic do żadnego Leona...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Witajcie W końcu mam chwilkę... Gdzie byłes jak Cie nie było Szambiłem Dziś przywieźli mi szambo, więc zostałem szambelanem.... Czytała czytałam Luska zdała relacje Gratulki szamba i szambelana A gdzie ona sie zdążyła tym pochwalić? Kazała mi zrobić wpis do dziennika... Widzisz mamy tajne schadzki i babskie ploteczki Tak, tak, już wszyscy wiedzą,że macie szambo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 zaczynam zasypiać! jak mi się nie chce iść jutro do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Whisper, dzięki za uaktualnienie rankingu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 doczekam końca stronki i uciekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Joasiu jak było na festynie ??? Dla nas najważniejszy był występ Dominiki, ale dziewczyny szalały i były zadowolone! Zawsze się czeka na występ swojej latorosli Ja mialam niespodziankę na przedstawieni na Dzień Mamy Bo nie wiedziałam co będzie a tu moja córa śpiewa solo fiu fiu moja śpiewała i tańczyła, ale w grupie-- tańczyła w parze z chłopakiem... W grupie też ale najbardziej zaskoczył mnie ten wystep solowy Bo nic się nie zdradziła i byliśmy totalnie zaskoczeni, a jacy dumni A tańce były tylko w grupie bo mają za mało chłopców a u nas jest mniej dziewczynek, także mają wzięcie ale nie tańczyły wszystkie dziewczynki A u nas tańczy cała grupa, najbardziej roztańczona grupa w przedszkolu tak mówi ich instruktor od tańców U nas za to babiniec czyli gdzieś tam równowaga jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 zaczynam zasypiać! jak mi się nie chce iść jutro do pracy Ja też to mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 31.05.2005 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Pisałam u Was w komentarzach. Mnie to będzie kosztować 4200zł. Dużo. Fakt, że w tej firmie, która nam zrobiła szambo to stosunki są mocno feudalne. Ci kierowcy szybko szybko, szybko, bo jeszcze kurs muszą zrobić... Temu u nas pękł przewód odd śwaiteł do przyczepy. Ze łazmi (prawie) w oczach prosił żebym mu kable połączył bo 1. Nie wyrobi się na następne kursy i szef mu pensję zmniejszy 2. Jak szef zobaczy że jest coś nie tak to mu pensję zmniejszy 3. Szef mu i tak pensje zmniejszy... Krwiożerczy kapitalizm. Ale o tej firmie już cos takiego słyszałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga J.G 31.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 doczekam końca stronki i uciekam Ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 31.05.2005 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2005 Olka gratulacje!Pniesz się szybko do góry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts