jea 26.10.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Książka jak cytata jest, znaczy lubi Zapach, jak niekoniecznie capi Szal lub inna szmatka, bo zimno idzie Film, płyta itp. a może czegoś praktycznego potrzebuje, wybadaj delikatnie świetne masz pomysły nawet się nie spodziewałam jak będe miała problem z prezentami światecznymi to tez się zwrócę po ciekawe pomysły do cię Czasem uda mi się i przed Tobą błysnąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 idę naleśniki robić ja tez dzisiaj naleśniki z serem serwuję swoim chłopakom i kapusniak a my już po obiadku zupka ogórkowa i rybka z ziemniaczkami my też już po zjadłam 3 naleśniki , ja uwielbiam nalesniki z serem ja też ale moja rodzinka nie bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Książka jak cytata jest, znaczy lubi Zapach, jak niekoniecznie capi Szal lub inna szmatka, bo zimno idzie Film, płyta itp. a może czegoś praktycznego potrzebuje, wybadaj delikatnie świetne masz pomysły nawet się nie spodziewałam jak będe miała problem z prezentami światecznymi to tez się zwrócę po ciekawe pomysły do cię Czasem uda mi się i przed Tobą błysnąć no cos ty, nie tylko czasem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 oooo ja też już po Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie miałąm pojęcia do tej pory jaki bałagan w ciagu 10 min potrafia zrobic dzieci... nieeee ja tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 nie miałąm pojęcia do tej pory jaki bałagan w ciagu 10 min potrafia zrobic dzieci... nieeee ja tak to mozna wszystkie zabawki wytargac na srodek pokoju za to regał bedzie posprzatany czytaj pusty a mozna i wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi u mnie zjadł 2, chociaz chciał 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 doradźcie mi proszę co na 18 urodziny mozna kupic najbliższej kuzynce??? ja bym kupiła perfumy...tylko kurcze, zeby jej sie podobaly a co ona najlepiej lubi? czym sie interesuje bo od tego uzależniłabym prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 26.10.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 wiecie ale moje dziecko wcina cała buzia w śmietanie szok drugie spi ale tamten to wiadomo, że jak mu dadzą to nigdy nie odmówi u mnie zjadł 2, chociaz chciał 4 mój wlaśnie je drugiego...ale już widzę , że opadł z sił bo: 1. robi uffffffff 2.kladzie głowę... 3 dycha..... ale i tak dobrze jak na niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 Najbliższa kuzynka ale młodsza o 11 lat, nie mam za bardzo z nią kontaktu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 26.10.2007 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 naleśników nie robię często bo chyba ze sto musiał bym zrobic.. a jeszcze ze serem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 26.10.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 naleśników nie robię często bo chyba ze sto musiał bym zrobic.. a jeszcze ze serem.... z serem to u mnie 8 wystarczy ale takich bez niczego to duuuuużo więcej trzeba bo chłopaki lubią podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał w lewej ręce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolka 26.10.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 przytrzasnęłam sobie palec drukarką nadaję się na odstrzał w jaki sposób???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.10.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś a było to tak. Drukowalam ofertę, drukarka się zacięła, wyciągnęłam papier, wsadziłam jeszcze raz - znowu to samo. Oglądnęłam - brak widzialnego uszkodzenia. Wyciągnęłam toner, wysunęłam szufladę z papierem i podniosłam drukarkę do pionu.................... szuflada zjechała mi na palec /kciuk/ odstrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 26.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 heja gacie jea http://daserste.ndr.de/container/image/t_cid-4308184_.jpg ew-ka wygladasz jak zwykle wzorcowo majka , chodz , to ci podmucham co do prezentu .........stawiam na bizuterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 26.10.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 hej wszystkim byłam na psychologu watek Andzika poczytałam zadzwoniłam do małza też mu poczytałam żeby mu się droga z Borów Tucholskich nie dłużyła - świetne. Dopisałam weterynarza Roberta Flaka i panią Ewę Kieliszek z branży gastronomicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.10.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 w lewej. A skąd wiedziałeś przytrzasnąć sobie palec to najczęściej kciuk albo wskazujący.....stawiałem na wskazujący gdyby w prawej to chyba nie pisałabyś tego posta a może sie mylę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts