kze 01.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Do Asi od Joanny i Janusza!!! Przesyłka wysłana! Priorytetem. Powinna być jutro u Was! Co wysłałeś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? O! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Ale ty będziesz miał dłuższą kadencję. Trzeba sie starać!!!! Wysłałem ten film o którym wczoraj pisałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 W końcu LYDER to LYDER. Tez musi mieć coś do powiedzenia a ne tylko zarząd !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Ale ty będziesz miał dłuższą kadencję. Trzeba sie starać!!!! Wysłałem ten film o którym wczoraj pisałem Wczoraj to znaczy jakieś 100 stron temu hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 TESKA - PROSIMY O STRESZCZENIE!!! NATENTYCHMIAST Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Ale ty będziesz miał dłuższą kadencję. Trzeba sie starać!!!! Wysłałem ten film o którym wczoraj pisałem No tak, ale to Ty wpadłeś na pomysł Zwązków Zawodowych, tak więc chyba powinieneś być przewodniczący.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 TESKA - PROSIMY O STRESZCZENIE!!! NATENTYCHMIAST POPIERAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Ale ty będziesz miał dłuższą kadencję. Trzeba sie starać!!!! Wysłałem ten film o którym wczoraj pisałem No tak, ale to Ty wpadłeś na pomysł Zwązków Zawodowych, tak więc chyba powinieneś być przewodniczący.... A jakie PRZYWILEJE będzie miał przewodniczący??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witamy i też życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Nie koniecznie. Przewodniczącym może być np LIDER naszego wątku!! Ale to będziemy zmieniali Przewodniczącego, jak będzie zmiana Lidera??? Ale ty będziesz miał dłuższą kadencję. Trzeba sie starać!!!! Wysłałem ten film o którym wczoraj pisałem No tak, ale to Ty wpadłeś na pomysł Zwązków Zawodowych, tak więc chyba powinieneś być przewodniczący.... A jakie PRZYWILEJE będzie miał przewodniczący??? Opiniowania nowych pomysłów-projektów? Upominania niepiszących streszczeń? Pilnowania pożądku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witamy i też życzymy Ale komu Wy te życzenia przesyłacie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 01.06.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witaj Asiu Tobie też wszystkiego dobrego. A prezent dostałaś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Wkurza mnie tylko p. Dyr., która wciskała nam ulotki pod hasłem "cała Polska czyta dzieciom". My im czytamy z własnej potrzeby, a nie na żądanie Witam wszystkich Asiu - kiedyś stwierdziliśmy z żoną, gdzy w TV promowali haśło - czytaj dziecku 20 minut dziennie - że powinniśmy się ograniczać w tym czytaniu. U nas dzieci wychowujemy na książkach! Być może dlatego że sami jesteśmy molami kiążkowymi . Nasze dzieciaki nie są uzależnione od dobranocki. Na koniec dnia ja albo Fiza czytamy (teraz już dwójce) na dobranoc książeczkę. Teraz to nawet starsza Lidka (nie umie jeszcze czytać) bierze książkę i opowiada Danielkowi. Potrafią tak przesiedzieć długi czas! Daniel sam sobie wyciąga książkę i ogląda. Jeszcze zanim sprezedlaiśmy mieszkanie - czyli na jesieni zaskoczył nas taki widok: Lidka (wtedy niecałe 5 lat) siedziała na kanapie z jabłkiem w jednym ręku i z książką na kolanach, a obok .... Daniel (wtedy niecałe 1,5 roku) też jabłkiem w ręku z książeczką na kolankach. Oboje sobie po swojemu "czytali" Jest fajna rzecz - nasze dziaciaki nie niszczą książek - bo wiedzą do czego służą. No chyba że zaczną sobie wyrywać - bo oboje chcą czytać tę samą Znamy to! Rzeczywiście to jest fajne Jak wróciłam ze szpitala z Dominika, Gabrysia, miała wtedy niecałe 5 lat, usiadła przy łóżeczku małej i czytała jej książkę. Dominika nauczyłasię czytać, gdy miała 5,5 roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 hm ? No nie wiem . CHyba nie podołam. To zbyt wielki zaszczyt. Poczekam może aż będę liderem ?? A może głosowanie. Ja obstawiam na lidera klasyfikacji. A jak liderem będzie prezes to I v-ce lider . W końcu prezes nie może byc przewodniczącym!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 01.06.2005 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witamy i też życzymy Ale komu Wy te życzenia przesyłacie???? Hihi, tak ogólnie, w końcu wszystkie dzieci nasze są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 01.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witaj Asiu Tobie też wszystkiego dobrego. A prezent dostałaś?? Snickersa. A po południu idziemy do babci na tort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Witajcie! Wszystkiego najlepszego z okazji dnia dziecka!! Witamy i też życzymy Ale komu Wy te życzenia przesyłacie???? No w taki dzień to ja chętnie przyjmuję życzenia i prezenty!!! W końcu jestem dzieckiem!!! (moich rodziców ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts