Maxtorka 30.10.2007 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 trzeba mi... .................wielkiej wody, tej dobrej i tej złej. Na wszystkie moje pogody, na niepogody duszy mej - trzeba mi wielkiej drogi wśród wiecznie młodych bzów... Na wszystkie moje złe bogi i niebogi z moich snów. Witajcie w piękny słoneczny wtorek Piękne, dzieki To zamiast gaci Idę poczytać co się działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 30.10.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dokładnie szybko nadrobiłam zaległosci duzo formy mało trescic czyli niekoiecznie muszę zaglądać na poprzednie strony to ja też nie czytam dobry dzień ? u mnie taki sobie .....leń mnie napadł -musze ostro walczyć -już jestem zmęczona tym bojem leń wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 dokładnie szybko nadrobiłam zaległosci duzo formy mało trescic czyli niekoiecznie muszę zaglądać na poprzednie strony to ja też nie czytam dobry dzień ? u mnie taki sobie .....leń mnie napadł -musze ostro walczyć -już jestem zmęczona tym bojem leń wygrał WITAM NA POPRZEDNICH STRONACH SAMA ŻENADA - SZKODA CZASU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czesc Ila Dzisiaj skończyłam robic ciasto a jak pakowanie męża jeszcze się stresuje? przeciez to ma byc odpoczynek, relaks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Czesc Ila Dzisiaj skończyłam robic ciasto a jak pakowanie męża jeszcze się stresuje? przeciez to ma byc odpoczynek, relaks hejka stresuje się,bo to pierwszy jego wyjazd i każdy , kto już był opowiada mu cos innego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił DOKŁADNIE TO SAMO MÓWIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ULLA ,ALE MI NAROBIŁAS APETYTU NA PLACEK KIEDY JEDZIESZ ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 To niech się nie nastawia że bedzie dobrze albo że bedzie źle, niech sie nastawia będzie jak bedzie a ja i tak bede się dobrze bawił On tam jedzie odpocząc, nabrac sił Tam trzeba końskiego zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ULLA ,ALE MI NAROBIŁAS APETYTU NA PLACEK KIEDY JEDZIESZ ? jutro Szymek nie może sie doczekac, pół roku babci nie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 On swój plecak z zabawkami to juz od tygodnia ma spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 30.10.2007 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 ULLA ,ALE MI NAROBIŁAS APETYTU NA PLACEK KIEDY JEDZIESZ ? jutro Szymek nie może sie doczekac, pół roku babci nie widział FAJNIE BĘDZIE,A I TY ODPOCZNIESZ WPISZ PRZEPIS NA PLACEK - BO MI SIE SNIŁ W NOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 30.10.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 A co do placka to przepis juz jest Wychodzi z tego duża blacha. Mozna zrobic z połowy porcji jeden placek, przeciac na pół i przełozyc masą i tez jest sporo ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cześć wszystki ja tylko na chwilkę bo całą drzemkę małego przesiedziałam przed kompem nad Ew-ki dziennikiem więc na razie czasu brak - na więcej rozrywki z Wami - niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 30.10.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jea gratki i gatki nieyz y Ciebie taran http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_na_duzy_biust_ewa_bien_biustonosz_goya_soft_s.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 30.10.2007 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jea gratki i gatki nieyz y Ciebie taran http://www.oui.pl/photo/bielizna_damska_biustonosze_na_duzy_biust_ewa_bien_biustonosz_goya_soft_s.jpg Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 jeszcze trochę i do 100 dojdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 30.10.2007 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 czesc rozrabiaki przelotem was caluje i lece dalej ciao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 30.10.2007 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts