kze 01.06.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Gratulacje Kze! Oczywiscie. Tobie również dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 gratulki kze.. Dzięki. Upsss o Maksiu bym zapomniał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A teraz do roboty TESKA!!! Streszczaj ... poprzedni odcinek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A teraz do roboty!!! Streszczaj ... poprzedni odcinek!! Już dawno streściłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Własnie zauważyłem hihihi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 01.06.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 gratulki kze.. Dzięki. Upsss o Maksiu bym zapomniał... no problem kze.. nic jade do domu sie kurować.. choróbsko mnie bierze, zamiast na budowe trzeba do łóżka :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A teraz do roboty!!! Streszczaj ... poprzedni odcinek!! Już dawno streściłem... Kze - ja nie wiem o co CI chodzi wogóle!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 gratulki kze.. Dzięki. Upsss o Maksiu bym zapomniał... no problem kze.. nic jade do domu sie kurować.. choróbsko mnie bierze, zamiast na budowe trzeba do łóżka :( A co Ci dolega Maksiu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A teraz do roboty!!! Streszczaj ... poprzedni odcinek!! Już dawno streściłem... Kze - ja nie wiem o co CI chodzi wogóle!!! Tylko chciałem powiedzieć, że szybciej streściłem, niż komukolwiek przyszło upomnieć się... Oj cos dziś nam nie idzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 gratulki kze.. Dzięki. Upsss o Maksiu bym zapomniał... no problem kze.. nic jade do domu sie kurować.. choróbsko mnie bierze, zamiast na budowe trzeba do łóżka :( A co Ci dolega Maksiu?? Za duzo klimy w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 A teraz do roboty!!! Streszczaj ... poprzedni odcinek!! Już dawno streściłem... Kze - ja nie wiem o co CI chodzi wogóle!!! Tylko chciałem powiedzieć, że szybciej streściłem, niż komukolwiek przyszło upomnieć się... Oj cos dziś nam nie idzie.... Wszystko idzie jak trzeba kze - najważniejsze że jesteśmy umówieni! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak przy okazji - może słyszałeś o takiej małej firemce z Grodziska Cyber Studio? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak przy okazji - może słyszałeś o takiej małej firemce z Grodziska Cyber Studio? Nazwę słyszałem. A kto jest prezesem/włascicielem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 gratulki kze.. Dzięki. Upsss o Maksiu bym zapomniał... no problem kze.. nic jade do domu sie kurować.. choróbsko mnie bierze, zamiast na budowe trzeba do łóżka :( A co Ci dolega Maksiu?? Za duzo klimy w samochodzie? A pro po klimy to jadę dzisiaj uzupełnic czynnik u mnie. Prawie 300 zł (bo razem z dezynfekcją)!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak przy okazji - może słyszałeś o takiej małej firemce z Grodziska Cyber Studio? Nazwę słyszałem. A kto jest prezesem/włascicielem? Właśnie mój dobry kumpel!!! Grzegorz Świderski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak przy okazji - może słyszałeś o takiej małej firemce z Grodziska Cyber Studio? Nazwę słyszałem. A kto jest prezesem/włascicielem? Właśnie mój dobry kumpel!!! Grzegorz Świderski! Znam Sławka Świderskiego... To Ty z Grodziska pochodzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 To może po małym piwko jeszcze? http://www.pije.piwko.pl/pic/g/m8.jpghttp://www.pije.piwko.pl/pic/g/m8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 01.06.2005 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 I dla Maksia jedno zdrowotnie http://www.pije.piwko.pl/pic/g/m8.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Tak przy okazji - może słyszałeś o takiej małej firemce z Grodziska Cyber Studio? Nazwę słyszałem. A kto jest prezesem/włascicielem? Właśnie mój dobry kumpel!!! Grzegorz Świderski! Znam Sławka Świderskiego... To Ty z Grodziska pochodzisz? Nie. Nie pochodzę z Grodziska. Ja pochodzę z Lublina. A Grzegorz Ś z Łukowa. Ma też brata Michała. Mieszkał kiedyś w Milanówku. Obaj prowadzą tę firmę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 01.06.2005 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 witam popoludniowo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts