jea 31.10.2007 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 jea gacie później teraz ochrzantus za wcześnie mulatora włączyłeś serwer nie odpowiadał już myślałam że padł biedaczek i odetnie mnie od uzależniającego forum Ja przepraszam Myślałem, że o tej porze, to grzeczne dziewczynki już śpią grzeczne pewnie tak samotne nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 A ja juz prawie spakowana, auto zapakowane , kanapki zrobione,o chłopaki som od lekarza zazdroszcze ja też chcę do mamy miłego wypoczynku zajrzyj konicznie jak wrócisz i zdrówka dla chłopaków życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? Raczej nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.10.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 idę poprasować będziemy mieć więcej czasu dla siebie z małzem jak wróci pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja tak zrozumiałam odnośnie sklepów, że w święta handlować może tylko właściciel, ktoś zatrudniony w sklepie już nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 WITAM WSZYSTKICH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Ja tak zrozumiałam odnośnie sklepów, że w święta handlować może tylko właściciel, ktoś zatrudniony w sklepie już nie. ciekawe czy wlasciciel takiego kantoru pojdzie w nocy kupowac euro juz mam ustalony plan B Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Od rodziny kup w ostateczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Z TEGO CO JA SIE ORIENTUJE MAJA BYC POZAMYKANE MARKETY NATOMIAST STACJE CPN, PUBY ,KINA ... MAJA BYĆ CZYNNE CO DO MALYCH SKLEPÓW TO ZALEZY OD WLAŚCICIELA NP SIEĆ "ŻABKA " BĘDZIE OTWARTA ( DOTYCZY MOJEGO MIASTA) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie wszystkie hipermarkety będą czynne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Frosia, była afera z tymi stacjami ale zdementowali no wlasnie cos slyszalam , jeszcze jak w Pl bylam a jak myslicie ? kantory beda otwarte ? miałam wrażenie jakoby te przy granicy nigdy żadnych świąt nie miały zawsze byly otwarte 24h/d , ale teraz porobili jakies szopki z tymi niehandlowymi dniami w zasadzie zakaz dotyczy sprzedazy a my chcemy kupic polskie zlotowki Od rodziny kup w ostateczności a jak dojechac do rodziny ? najblizsza granicy ....Szczecin potem Opole damy jakos rade moge jeszcze wpasc po prosbie do depepesi , albo wrocic do Niemiec , zeby zatankowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 ALE ZAKUPY LEPIEJ ZROBIC DZISIAJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 31.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 U mnie wszystkie hipermarkety będą czynne wychodzi na to , ze zasiali tylko panike wsrod ludu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 31.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 bum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 31.10.2007 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 JAK JA NIE LUBIĘ TEGO ŚWIETA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.10.2007 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Widocznie "Żabce" opłaca się zapłacić ewentualną karę Albo za ladą każdego sklepu będzie stał właściciel Mam nadzieję, że szybko uwalą tę idiotyczną ustawę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts