Jezier 01.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Streszczenie:Na początku przyczaiłem się i ukradłem punkcik olce. Potem kze i olka poszli do domu a ja czekałem bardzo długo na kogoś. Dopiero po 3 godzinach przyszli: monka, fizyk i kasztanka. Rozmawialiśmy o akcyzie na gaz z butli i problemach z wyborem ogrzewania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.06.2005 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Kasztanka, a jakie rachunki za ogrzewanie chałupy są dla ciebie do przełknięcia? Może właśnie od tego wyjdź i dostosuj dom i system grzewczy do tych oczekiwań. Ja już od ponad roku piszę na forum, że gaz z butli i olej są za drogie. chce przelykac jak najmniej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 fizyk. Z paliwem stałym jest sporo różnego rodzaju kłopotów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.06.2005 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kasztanka. To oczywiście zrozumiałe, że chcesz płacić jak najmniej. W zasadzie obecnie nic nie stoi na przeszkodzie aby nie wydawać ani złotówki na ogrzewanie. Dużo jednak zależy od nakładów inwestycyjnych i odpowiednim zaprojektowaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 kasztanka. To oczywiście zrozumiałe, że chcesz płacić jak najmniej. W zasadzie obecnie nic nie stoi na przeszkodzie aby nie wydawać ani złotówki na ogrzewanie. Dużo jednak zależy od nakładów inwestycyjnych i odpowiednim zaprojektowaniu. jak ani zlotowki?????????? niemozliwe ile placisz za prad miesiecznie i jakie masz rozwiazania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 fizyk. Z paliwem stałym jest sporo różnego rodzaju kłopotów. Wiem - sprowadza się do dorzucania od czasu do czasu do pieca ! Fajne streszczenie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 O - awansowałem na 40 miejsce w rankingu najaktywniejzych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 zaprojektowane mam gazowe z butli ............... cholera nie wiem co robic ..............co robic???????????? ....................................................................nie chce mi sie bawic w kominek ...... nie bede miala na to czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czy mówisz Jezier o pompie cieplnej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 fizyk. nie tylko to. Poza tym są problemy z czyszczeniem kotła i pozbywaniem się popiołu; instalacja wodna musi być typu otwartego; Trzeba mieć komin o przekroju 20x20 cm; Bez kotłowni i składu na opał też się nie da - a takie pomieszczenie w typowych projektach to ewenement a poza tym dodatkowe m2 sporo kosztują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 01.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 O - awansowałem na 40 miejsce w rankingu najaktywniejzych a gdzie ten ranking????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czy mówisz Jezier o pompie cieplnej? Raczej o domach pasywnych czy nawet jeszcze bardziej energooszczędych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 fizyk. nie tylko to. Poza tym są problemy z czyszczeniem kotła i pozbywaniem się popiołu; instalacja wodna musi być typu otwartego; Trzeba mieć komin o przekroju 20x20 cm; Bez kotłowni i składu na opał też się nie da - a takie pomieszczenie w typowych projektach to ewenement a poza tym dodatkowe m2 sporo kosztują. Własnie - ja w sumie już rozwiązanie wybrałem. Dodatowo będę miał kominek z rozprowadzeniem ciepła. Ale ja mam mały domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 O - awansowałem na 40 miejsce w rankingu najaktywniejzych a gdzie ten ranking????? Pisaliśmy o nim wczoraj . Na górze w zakłądce użytkownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jezier 01.06.2005 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 O - awansowałem na 40 miejsce w rankingu najaktywniejzych a gdzie ten ranking????? Kasztanka jesteś 15 a ja 26. ranking jest tutaj tulko musisz sobie posotrować: http://murator.com.pl/forum/memberlist.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Czy mówisz Jezier o pompie cieplnej? Raczej o domach pasywnych czy nawet jeszcze bardziej energooszczędych. Co to takiego domy energooszczedne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 01.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 01.06.2005 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2005 o już jestem 39 Ale fajnie. Ale daleko mi do Was . Jeszcze pół tysiąca i też będę LYDEREM! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts