Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Streszczenie:

Na początku przyczaiłem się i ukradłem punkcik olce. Potem kze i olka poszli do domu a ja czekałem bardzo długo na kogoś. Dopiero po 3 godzinach przyszli: monka, fizyk i kasztanka. Rozmawialiśmy o akcyzie na gaz z butli i problemach z wyborem ogrzewania.

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

kasztanka. To oczywiście zrozumiałe, że chcesz płacić jak najmniej. W zasadzie obecnie nic nie stoi na przeszkodzie aby nie wydawać ani złotówki na ogrzewanie. Dużo jednak zależy od nakładów inwestycyjnych i odpowiednim zaprojektowaniu.

jak ani zlotowki??????????

niemozliwe :(

ile placisz za prad miesiecznie i jakie masz rozwiazania?

fizyk. nie tylko to. Poza tym są problemy z czyszczeniem kotła i pozbywaniem się popiołu; instalacja wodna musi być typu otwartego; Trzeba mieć komin o przekroju 20x20 cm; Bez kotłowni i składu na opał też się nie da - a takie pomieszczenie w typowych projektach to ewenement a poza tym dodatkowe m2 sporo kosztują.

fizyk. nie tylko to. Poza tym są problemy z czyszczeniem kotła i pozbywaniem się popiołu; instalacja wodna musi być typu otwartego; Trzeba mieć komin o przekroju 20x20 cm; Bez kotłowni i składu na opał też się nie da - a takie pomieszczenie w typowych projektach to ewenement a poza tym dodatkowe m2 sporo kosztują.

Własnie - ja w sumie już rozwiązanie wybrałem. Dodatowo będę miał kominek z rozprowadzeniem ciepła. Ale ja mam mały domek