Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

Dobranoc wszystkim śpiochom. A teraz krótkie streszczenie:

Zaczęło się ciekawie - od strzały Jeziera. Zaraz potem na tapecie pojawił się temat: Czym najlepiej ogrzać naszą Kasztankę. Zastanawia się dziewczyna bo gaz w butelkach drożeje i szuka środka zastępczego!!!

Tu rozmowa spoczęła na różnego rodzaju paliwkach :wink: łącznie ze stałymi, tymi z rurek oraz o sposobach grzania bezpaliwowego! Było też coś o grzaniu mieszkańców, ale Jezier nie sprecyzował o co chodziło konkretnie :wink:

Przejrzeliśmy wszyscy rankingi najlepszych forumowiczów, po czym załamany fizyk zmienił na chwilę wątek.

W między czasie było coś o Coca Coli (chyba Piotrusiowi zaszkodziła)

oraz kilka czułych pożegnań. Joanna szepnęła coś o przemijaniu... i rozpoczęło się oczekiwanie na koniec .... strony!!!

:D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Skubaniutki, jak wyczekał.... :lol:

AKTUALNY RANKING

1. Kze - 49

2. Fizyk - 40

3. Kasztanka, Whisper - 35

5. Sonika - 31

6. Moniś - 25

7. Badi - 22

8. Maksiu - 21

9. Joanna i Janusz - 19

10. Monka - 16

11. Teska - 15 - warunkowo

12. Agniesia - 14

13. Aga J.G., Jezier - 13

15. Andrzejka, Joola - 9

17. Jane - 8

18. Olkalybowa -4

19. Wojty, Ania -3

21. Daria - 2

22. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie

Dzięki prezesie za słowa uznania - uczę się od najlepszych :D :lol:

Dobry wieczór!

Matko Łelektryczna, św.Amperze co tu się w tym wątku wyprawia :o najpierw nie mogłam się połapać, kto z kim i w czyim łóżku sypia(Sonika i Fizyk są razem :o :roll: :wink:) następnie zdaje się był odwieczny problem rodziców jakie wybrać imię dla dziecka :lol: (Kze, swoją drogą stawiam na Igora lub Zuzię :wink: ), biedny Jezier będzie musiał być na Forum do końca świata i jeden dzień dłużej żeby się dorobić tytułu "Lydera"...ooo! nie, już jest Liderem-gratulacje! :wink: były jakieś burze, nawałanice i gradobicie...czyli jednym jest zimno drugim gorąco :roll: , ktoś wpadł na genialny pomysł streszczania stronek :D , ktoś inny natomiast (nieładnie Fizyk, nieładnie :wink: ) bez wiedzy skarbnika kupił jakiś samochód, że o mieszkaniu służbowym nie wspomnę... "pifsko" w pracy pijecie...No co tu się dzieje hę :roll: :wink:

ps. stukacze, stukajcie tak dalej a koniec KK będzie bliski 8) :wink:

Dzień dobry i ode mnie.

No rzeczywiście - dla mnie to jedyny wątek - gdie na pewno nie zdołam być na bieżąco, choć siedze na forum cały czas. :wink:

Ps. Cosik joola pisała o wybieraniu imienia dla Potomka.

A wybierzecie coś dla nas?

Podpowiedź 1: ma być facet.

Podpowiedź 2: nie Marek , bo 1 w domu starczy.

Podpowiedź 3: nie Konrad - bo mi sie nie podoba. :wink:

Dobry wieczór!

Matko Łelektryczna, św.Amperze co tu się w tym wątku wyprawia :o najpierw nie mogłam się połapać, kto z kim i w czyim łóżku sypia(Sonika i Fizyk są razem :o :roll: :wink:) następnie zdaje się był odwieczny problem rodziców jakie wybrać imię dla dziecka :lol: (Kze, swoją drogą stawiam na Igora lub Zuzię :wink: ), biedny Jezier będzie musiał być na Forum do końca świata i jeden dzień dłużej żeby się dorobić tytułu "Lydera"...ooo! nie, już jest Liderem-gratulacje! :wink: były jakieś burze, nawałanice i gradobicie...czyli jednym jest zimno drugim gorąco :roll: , ktoś wpadł na genialny pomysł streszczania stronek :D , ktoś inny natomiast (nieładnie Fizyk, nieładnie :wink: ) bez wiedzy skarbnika kupił jakiś samochód, że o mieszkaniu służbowym nie wspomnę... "pifsko" w pracy pijecie...No co tu się dzieje hę :roll: :wink:

ps. stukacze, stukajcie tak dalej a koniec KK będzie bliski 8) :wink:

To juz było po 13 - więc można :wink:

Dzień dobry i ode mnie.

No rzeczywiście - dla mnie to jedyny wątek - gdie na pewno nie zdołam być na bieżąco, choć siedze na forum cały czas. :wink:

Funia, u nas w razie chłopca miał być albo Marek (bo Marki są cool chłopaki 8) ) albo Konrad, bo mi się szalenie podoba i wszystkie Konrady sobie dobrze w życiu radzą (przynajmniej ci, których znam)...

A może Sławek ... hihihi

Qrcze, wiem, że to ani nie miejsce, ani nie czas by takie rzeczy tu zamieszczać, ale nie moge się powstrzymć, więc szybko, póki chłopaki jeszcze śpią chwalę się naszym biednym, głodzonym dzieckiem:

http://foto.onet.pl/upload/4/72/_475823_n.jpg

http://foto.onet.pl/upload/44/75/_475825_n.jpg

Dzień dobry i ode mnie.

Odpowiedź na wszystkie pytania jest jedna i banalnie prosta: Michał