Olkalybowa 02.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 PREZESIE co to znaczy warunkowo???? toc 15 stronke zaczęłam.... Są nowe przepisy. Aby zdobyć punkt trzeba streścić poprzednią stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nikt nic nie pisze, wszyscy się czają a co, już czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hallo Monka, jesteś???? Jestem walczyłam dzięki za pomoc bo myślałam że osiwieję przy tym w sumie to proste, tylko że trzeba załapać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sonika to jakies wariactwo..wczoraj kupiłam 2 pnace róze, deren boski , klonik kwitnacy, lawende, uffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 PREZESIE co to znaczy warunkowo???? toc 15 stronke zaczęłam.... Są nowe przepisy. Aby zdobyć punkt trzeba streścić poprzednią stronę. Nic mi na ten temat nie wiadomo, nie byłam zawiadomiona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 hahahahah, ale stwierdzenie...czy już czas zaraz wszystcy wyleza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hallo Monka, jesteś???? Jestem walczyłam dzięki za pomoc bo myślałam że osiwieję przy tym w sumie to proste, tylko że trzeba załapać Udało się dzięki Tobie bo mnie trzeba jak krowie na rowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 hmm...punkt to punkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sonika masz jeszcze jakis piękne fotki z chin???? Cześć i chwała tym którym jeszcze dziś tego nie rzekłem Teska - warunkowo dostałaś punkcik , bo wprowadzono większością głosów ,że zwyciezca streszcza poprzednią stronkę. A ty nie streściłaś!!!! Monka - udało ci się . Zaraz tam zajrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sonika to jakies wariactwo..wczoraj kupiłam 2 pnace róze, deren boski , klonik kwitnacy, lawende, uffff A zdjęcia są? Nie dziwię Ci się z tym kupowaniem, bo moja Mama ma nowy ogród i też ciągle coś kupuje. A ja mam tylko chwasty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hallo Monka, jesteś???? Jestem walczyłam dzięki za pomoc bo myślałam że osiwieję przy tym w sumie to proste, tylko że trzeba załapać Udało się dzięki Tobie bo mnie trzeba jak krowie na rowie Eeeee tam. Ja też długo nie mogłam załapać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Nikt nic nie pisze, wszyscy się czają a co, już czas ja nie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Streściłem!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję BRAWA DLA TESKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Fizyk streścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 PREZESIE co to znaczy warunkowo???? toc 15 stronke zaczęłam.... Są nowe przepisy. Aby zdobyć punkt trzeba streścić poprzednią stronę. Nic mi na ten temat nie wiadomo, nie byłam zawiadomiona Prezes rzadko bywa, nie kontroluje to się pojawiają nowe pomysły Kota nie ma to myszy harcują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! A właśnie,że streścił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 TEska - specjalnie dla Ciebie jeszcze raz E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts