SławekD-żonka 02.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! i poszedł biały dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! A kto liczył głosy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Statystyczna większość była za!!! czyli Ty i kze hmm? Co to za insynuacje. Ale nie odnotowaliśmy głosów sprzeciwu. To tak jak przy głosowaniu za Konstytucją 3-go Maja. Głosowała właściwa część uprawnionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! i poszedł biały dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monka, przez jakiś czas nie miałaś kici, ale już masz znowu no proszę bez mojej wiedzy gdzieś na boki skacze ps. ale chyba zostawił dla niepoznaki sobowtóra bo ja go cały czas widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni Tak jak większa część tych stronek , ale to nie znaczy, że nie można zrobić streszczenia. W końcu większość seriali jest o d... Mar... a we wszystkich gazetach robią streszczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni Tak jak większa część tych stronek , ale to nie znaczy, że nie można zrobić streszczenia. W końcu większość seriali jest o d... Mar... a we wszystkich gazetach robią streszczenia! Hehehehe W poprzednim odcinku Esmeralda zwierzała się ukochanemu ... W następnym odcinku Esmeralda nadal zwierza się ukochanemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monis sorki...fakt poprzednia strona była poswiecona nauce wklejania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 fizyk jedno mam zalegle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 fizyk a gdzie twoje streszczonko osttsniej stronki???? no gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam pytanie co wolelibyscie miec basen wym 5 m glebokosc 120 czy system nawadniający??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No streścił Fizyk, strescił: E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Heloo, jest tam kto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam pytanie co wolelibyscie miec basen wym 5 m glebokosc 120 czy system nawadniający??? Nie czaję ajkie ma miec wymiary? 5 m głęboki i długi na 120? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No streścił Fizyk, ... Dzięki Kasiu - Teska jak chcesz to Ci prześlę poprzednie: Do strony 394: A teraz krótkie streszczenie: Zaczęło się ciekawie - od strzały Jeziera. Zaraz potem na tapecie pojawił się temat: Czym najlepiej ogrzać naszą Kasztankę. Zastanawia się dziewczyna bo gaz w butelkach drożeje i szuka środka zastępczego!!! Tu rozmowa spoczęła na różnego rodzaju paliwkach łącznie ze stałymi, tymi z rurek oraz o sposobach grzania bezpaliwowego! Było też coś o grzaniu mieszkańców, ale Jezier nie sprecyzował o co chodziło konkretnie Przejrzeliśmy wszyscy rankingi najlepszych forumowiczów, po czym załamany fizyk zmienił na chwilę wątek. W między czasie było coś o Coca Coli (chyba Piotrusiowi zaszkodziła) oraz kilka czułych pożegnań. Joanna szepnęła coś o przemijaniu... i rozpoczęło się oczekiwanie na koniec .... strony!!! Do strony 395: A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Heloo, jest tam kto? Ja jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Heloo, jest tam kto? Ja jestem Witam ziomala . Cudna ta Wasza dziecina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czy ktoś się przyłączy do stukania postów bo nie wiele zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Heloo, jest tam kto? Ja jestem Witam ziomala . Cudna ta Wasza dziecina. Witam i dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czy ktoś się przyłączy do stukania postów bo nie wiele zostało? A ile, bo ja jak zawsze nie licze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts