Olkalybowa 02.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Bravo Sonika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monka a gdzie byłaś????? w pracy jestem no i jak mogę to zaglądam tutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ło matko, ale byłam blisko Sonika gratulacje Dzięki, dzięki dopiero teraz się zorientowałam, hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Widziałam Dziecię - ale słodka i radosna Dziecia Jaka dziecia, gdzie dziecia, czyja dziecia??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Bravo Sonika No co stronę zaczęłaś przecież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monka a gdzie byłaś????? w pracy jestem no i jak mogę to zaglądam tutaj A ja dopiero idę i baaardzo mi się nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Teska ale przy takim basenie to chyba trochę zachodu jest. Jak w ogrodzie córce wystawiam foliowy to szlag mnie trafia bo zaraz pełno paprochów, liści itd. No chyba że ten zakrywany będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? nie czaję...jaki pot? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Pot może zalewać, ale przede wszystkim to krew zalewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Moja uśmiechnięta buźka to na strzał przeznaczona była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Pot może zalewać, ale przede wszystkim to krew zalewa Dlaczego???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ło matko, ale byłam blisko Sonika gratulacje Dzięki, dzięki dopiero teraz się zorientowałam, hihihi Hihihi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 hmmm, na co tak tutaj polujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Pot może zalewać, ale przede wszystkim to krew zalewa budujesz basen??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Pot może zalewać, ale przede wszystkim to krew zalewa Dlaczego???? Mnie np krew zalewa jak mnie ktoś okrutnie wqrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 hmmm, na co tak tutaj polujecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sławek Ola dalej nic nie wiem zadałam pytanko zeby usłyszec co myslicie....a nie po to coby sie smiac Do moczenia myśle,ze git. Usiądź na podłodze i zmierz ile masz do brody, aby Cię nie zalewało. A co mam zalewać, pot???? Pot może zalewać, ale przede wszystkim to krew zalewa Dlaczego???? Mnie np krew zalewa jak mnie ktoś okrutnie wqrzy mnie też, ale nie muszę do tego siadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts