Sonika 02.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 10:43 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:43 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: Sonika napisał: monka napisał: Sonika napisał: Hallo Monka, jesteś???? Jestem walczyłam dzięki za pomoc bo myślałam że osiwieję przy tym w sumie to proste, tylko że trzeba załapać Udało się dzięki Tobie bo mnie trzeba jak krowie na rowie Eeeee tam. Ja też długo nie mogłam załapać. _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:43 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: Sonika napisał: Nikt nic nie pisze, wszyscy się czają a co, już czas ja nie liczę _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:43 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Streściłem!!!!!!! _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:44 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję BRAWA DLA TESKI _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:44 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: własnie zerknęłam fizyk nie strescił stronki i co????? ja protestuję Fizyk streścił _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 10:44 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika napisał: Olkalybowa napisał: Teska napisał: PREZESIE co to znaczy warunkowo???? toc 15 stronke zaczęłam.... Są nowe przepisy. Aby zdobyć punkt trzeba streścić poprzednią stronę. Nic mi na ten temat nie wiadomo, nie byłam zawiadomiona Prezes rzadko bywa, nie kontroluje to się pojawiają nowe pomysły Kota nie ma to myszy harcują _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 10:44 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! A właśnie,że streścił. _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:45 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- TEska - specjalnie dla Ciebie jeszcze raz fizyk napisał: E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Ostatnio zmieniony przez fizyk dnia 02 Cze 2005 10:45, w całości zmieniany 1 raz Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 10:45 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:45 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska gratulejszyn _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 10:45 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:46 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: Czyżby się spodobalo strzeszconko?? _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 10:46 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- [quote name="fizyk Teska - warunkowo dostałaś punkcik , bo wprowadzono większością głosów ,że zwyciezca streszcza poprzednią stronkę. A ty nie streściłaś!!!! ja nie głosowałam _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 10:46 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- udało sie Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:48 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: [quote name="fizyk Teska - warunkowo dostałaś punkcik , bo wprowadzono większością głosów ,że zwyciezca streszcza poprzednią stronkę. A ty nie streściłaś!!!! ja nie głosowałam ja też nie _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:48 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: [quote name="fizyk Teska - warunkowo dostałaś punkcik , bo wprowadzono większością głosów ,że zwyciezca streszcza poprzednią stronkę. A ty nie streściłaś!!!! ja nie głosowałam Monka - to nic. Ważne, że odnotowaliśmy Twój głos. Ktoś zagłosował za Ciebie. Tak jak w życiu!!!! Zresztą powstały związki zawodowe, które ustaliły pewne zasady _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:48 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika napisał: monka napisał: [quote name="fizyk Teska - warunkowo dostałaś punkcik , bo wprowadzono większością głosów ,że zwyciezca streszcza poprzednią stronkę. A ty nie streściłaś!!!! ja nie głosowałam ja też nie I tak byście były ze mną w mniejszości _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:49 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: Teska - co to az huśtawka nastrojów!! Pisz strzeszczonko. _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:50 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Statystyczna większość była za!!! _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 10:51 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:51 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:52 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni No i już mamy STRESZCZENIE, ja je przyjmuje do wiadomości _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:53 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- AKTUALNY RANKING 1. Kze - 49 2. Fizyk - 41 3. Kasztanka, Whisper - 35 5. Sonika - 31 6. Moniś - 25 7. Badi - 22 8. Maksiu - 21 9. Joanna i Janusz - 19 10. Monka, Teska (warunkowo-dwa zaległe streszczenia) - 16 12. Agniesia - 14 13. Aga J.G., Jezier - 13 15. Andrzejka, Joola - 9 17. Jane - 8 18. Olkalybowa -4 19. Wojty, Ania -3 21. Daria - 2 22. Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 10:53 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni o wypraszam sobie poprzednia strona była bardzo pożyteczna bo poświęcona na naukę _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 10:53 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! czyli Ty i kze _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:54 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika napisał: fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:54 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: Teska napisał: fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni o wypraszam sobie poprzednia strona była bardzo pożyteczna bo poświęcona na naukę hihihi instrukcja obsługi url'ów _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Monka, przez jakiś czas nie miałaś kici, ale już masz znowu _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 10:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: Sonika napisał: fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! i poszedł biały dym _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:55 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: Sonika napisał: fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! A kto liczył głosy?? _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:56 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- monka napisał: fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! czyli Ty i kze hmm? Co to za insynuacje. Ale nie odnotowaliśmy głosów sprzeciwu. To tak jak przy głosowaniu za Konstytucją 3-go Maja. Głosowała właściwa część uprawnionych _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 10:56 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- SławekD-żonka napisał: fizyk napisał: Sonika napisał: fizyk napisał: Statystyczna większość była za!!! Ja chcę poznać szczegóły tego głosowania, kto i jak? Przykro mi. Niestety głosowanie było tajne - a kartki do głosowania zostały spalone!!! i poszedł biały dym _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 10:56 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika napisał: Monka, przez jakiś czas nie miałaś kici, ale już masz znowu no proszę bez mojej wiedzy gdzieś na boki skacze ps. ale chyba zostawił dla niepoznaki sobowtóra bo ja go cały czas widziałam _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 10:58 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni Tak jak większa część tych stronek , ale to nie znaczy, że nie można zrobić streszczenia. W końcu większość seriali jest o d... Mar... a we wszystkich gazetach robią streszczenia! _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:00 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: Teska napisał: fizyk ja protestuje.... poprzednia strona była: o d...e Maryni Tak jak większa część tych stronek , ale to nie znaczy, że nie można zrobić streszczenia. W końcu większość seriali jest o d... Mar... a we wszystkich gazetach robią streszczenia! Hehehehe W poprzednim odcinku Esmeralda zwierzała się ukochanemu ... W następnym odcinku Esmeralda nadal zwierza się ukochanemu... _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:10 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Monis sorki...fakt poprzednia strona była poswiecona nauce wklejania Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:11 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk jedno mam zalegle Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:12 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk a gdzie twoje streszczonko osttsniej stronki???? no gdzie Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:13 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Mam pytanie co wolelibyscie miec basen wym 5 m glebokosc 120 czy system nawadniający??? Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:14 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- No streścił Fizyk, strescił: fizyk napisał: E tam nudne Mi się podoba A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . I to by było na tyle. Trochę to trwało, bo musiałem załatwić dwóch agentów w tym czasie! _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:20 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Heloo, jest tam kto? _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:21 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: Mam pytanie co wolelibyscie miec basen wym 5 m glebokosc 120 czy system nawadniający??? Nie czaję ajkie ma miec wymiary? 5 m głęboki i długi na 120? _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Ostatnio zmieniony przez Olkalybowa dnia 02 Cze 2005 11:22, w całości zmieniany 1 raz Powrót do góry fizyk ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 12 Wrz 2004 Posty: 2357 Skąd: Lublin Wysłany : 02 Cze 2005 11:22 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- SławekD-żonka napisał: No streścił Fizyk, ... Dzięki Kasiu - Teska jak chcesz to Ci prześlę poprzednie: Do strony 394: A teraz krótkie streszczenie: Zaczęło się ciekawie - od strzały Jeziera. Zaraz potem na tapecie pojawił się temat: Czym najlepiej ogrzać naszą Kasztankę. Zastanawia się dziewczyna bo gaz w butelkach drożeje i szuka środka zastępczego!!! Tu rozmowa spoczęła na różnego rodzaju paliwkach łącznie ze stałymi, tymi z rurek oraz o sposobach grzania bezpaliwowego! Było też coś o grzaniu mieszkańców, ale Jezier nie sprecyzował o co chodziło konkretnie Przejrzeliśmy wszyscy rankingi najlepszych forumowiczów, po czym załamany fizyk zmienił na chwilę wątek. W między czasie było coś o Coca Coli (chyba Piotrusiowi zaszkodziła) oraz kilka czułych pożegnań. Joanna szepnęła coś o przemijaniu... i rozpoczęło się oczekiwanie na koniec .... strony!!! Do strony 395: A teraz krótkie (jak zwykle) strezszczenie poprzedniego odcinka: Zaczęło się od filozoficznego pytania: Co dalej? Potem na chwilę wpadł prezes z trąbką . Whisper wyraził szacunek dla zwyciezcy! Pomijając watek finansowy poruszony przez Joolę dalej rozpoczęły się dywagacje na temat imion męskich. SławekD żonka zamieściła zdjęcia zamożonego głodem, biednego dziecka (biedne z głodu zaczyna spożywać kończyny dolne ) . _________________pozdrawiam Grzesiek GG 3626206 Zapraszam do mojego albumiku Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:22 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Olkalybowa napisał: Heloo, jest tam kto? Ja jestem _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:23 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- SławekD-żonka napisał: Olkalybowa napisał: Heloo, jest tam kto? Ja jestem Witam ziomala . Cudna ta Wasza dziecina. _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:29 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Czy ktoś się przyłączy do stukania postów bo nie wiele zostało? _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:30 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Olkalybowa napisał: SławekD-żonka napisał: Olkalybowa napisał: Heloo, jest tam kto? Ja jestem Witam ziomala . Cudna ta Wasza dziecina. Witam i dzięki _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:30 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Olkalybowa napisał: Czy ktoś się przyłączy do stukania postów bo nie wiele zostało? A ile, bo ja jak zawsze nie licze _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:32 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- wymiar 5 meterków szeroki i taki sam dlugi i 120 gleboki Powrót do góry SławekD-żonka FORUMOWICZ to brzmi dumnie (min. 100) Dołączył: 13 Maj 2005 Posty: 130 Skąd: Poznań Wysłany : 02 Cze 2005 11:32 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk napisał: SławekD-żonka napisał: No streścił Fizyk, ... Dzięki Kasiu _________________Kasia - żonka Nasz domek Nasza dziecia Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 11:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Ja jestem _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- fizyk sorki.... Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska napisał: wymiar 5 meterków szeroki i taki sam dlugi i 120 gleboki Do olimpiady to się nie przygotujesz. _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry Sonika Lider FORUM (min. 2800) Dołączył: 19 Lip 2003 Posty: 4242 Skąd: Kraków Wysłany : 02 Cze 2005 11:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Teska, to będą te zdjęcia ogródka?? _________________Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne. Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe. Albert Einstein Domek Soniki - zapraszam Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:34 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- olka ale d.... pomoczę Powrót do góry Olkalybowa DOMOWNIK FORUM (min. 500) Dołączył: 06 Sty 2005 Posty: 501 Skąd: Wielkopolska - Promienko Wysłany : 02 Cze 2005 11:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Olkalybowa napisał: Teska napisał: wymiar 5 meterków szeroki i taki sam dlugi i 120 gleboki Do olimpiady to się nie przygotujesz. Nurkować też bedzie cieżko. _________________KOMENTARZE DO DZIENNIKA BUDOWY DZIENNIK BUDOWY Powrót do góry monka ELITA FORUM (min. 1000) Dołączył: 11 Wrz 2004 Posty: 2152 Wysłany : 02 Cze 2005 11:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika napisał: Ja jestem ja też jestem _________________Monika Domek Monki - zapraszam Powrót do góry Teska NAJAKTYWNIEJSZA NA TYM FORUM! Dołączył: 23 Paź 2002 Posty: 9451 Skąd: Szczecin Wysłany : 02 Cze 2005 11:35 Temat postu : -------------------------------------------------------------------------------- Sonika w dzienniku mam pare wklejonych......ale dzis beda nastepne Powrót do góry Wyświetl posty z ostatnich : Wszystkie Posty1 Dzień7 Dni2 Tygodnie1 Miesiąc3 Miesiące6 Miesięcy1 Rok Najpierw StarszeNajpierw Nowsze Strona Główna -> Klub BUDUJĄCY Wszystkie czasy w strefie EET (Europa) Idź do strony Poprzedni 1, 2, 3 ... , 396, 397, 398 Następny Strona 397 z 398 Przestań śledzić ten temat Skocz do: Wybierz forum O budowaniu----------------Wymiana doświadczeńSondażeCo w "Muratorze" - skomentuj...Napiszcie w "Muratorze"...Pamiętajcie o ogrodachZwierzę też człowiekPrawo i pieniądzePsycholog dyżurny - czynne 24 godziny na dobęWnętrzaLista płac wykonawcówZrób to samDokumenty własneOgłoszenia drobneDom bez granic O Was----------------Dziennik budowyKlub BUDUJĄCYForum on lineGaleria zdjęć domów ForumowiczówNie tylko budowa - kącik zapaleńcówDział Porad ŻyciowychStowarzyszenie budujących poetów O projektach----------------ProjektyPrzebudowy i remonty Ogłoszenia i Konkursy----------------Zaczarowany parasol MURATORA - minikonkursyUwagi o Forum Muratora "Piwnica" - archiwum wydarzeń Forumowych----------------Święta, dni, imprezyTurnieje i konkursyPożegnanie Papieża Możesz pisać nowe tematyMożesz odpowiadać w tematachMożesz zmieniać swoje postyMożesz usuwać swoje postyMożesz głosować w ankietach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 fizyk ale Ty pilnujesz Ktoś musi. Ja jestem ze związków zawodowych! służbista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka fajnie bileciki beda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Uffffffff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ech......ale powiem wam dziewczyny ze do basenu dokładają pięknego czysciciela basenów ze zgrabnym tyłeczkiem no i co teraz???? To ja też chcę może być nawet malutki....ten basen oczywiście. To w takim razie też chcę ...http://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/24.gif Taki mały basenik ... chyba nie myślicie o takim szpitalnym . Przystojny pielęgniarz, ze zgrabnym t.... . "Panie Jasiu, proszę o basenik " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 monka fajnie bileciki beda jak dobrze skalkulujesz to jeszcze na system nawadniający ci starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Uffffffff Poszłaś na łatwiznę. To miało być streszczenie!!!! A nawet interpretacja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ech......ale powiem wam dziewczyny ze do basenu dokładają pięknego czysciciela basenów ze zgrabnym tyłeczkiem no i co teraz???? teraz to ustal taksę na bilety...i basen szybko się zwróci i dobrze że mam blisko to kto wreszcie buduje ten basen, Teska??? to jest nieistotne, najważniejszy jest przystojny czyściciel http://dl.lustich.net/bilder/ugly13.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam jakieś zwidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 o już wszystko wróciło do normy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 pif-paf? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam jakieś zwidy czemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 pif-paf? Gratulacje Maksiu. Poprosimy o streszczenie poprzedniego odcinka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam jakieś zwidy A co widzisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 streszczenie strony:-zaczeła Sonika-potem kogoś zalała krew-potem odezwały się związki zawodowe czyscicieli basenów ze zgrabnymi tyłeczkami- stronek zakończyła Olkalybowa ufff Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam jakieś zwidy A co widzisz??? N apoprzedniej stronie 51 post Soniki, zajrzyjcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Maksiu moje gratulacje Chyba trza zacząć liczyćhttp://us.i1.yimg.com/us.yimg.com/i/mesg/emoticons6/7.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 02.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 mam jakieś zwidy A co widzisz??? N apoprzedniej stronie 51 post Soniki, zajżyjcie... Dobrze widzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts