Joanna i Janusz 02.06.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Muszę przejrzeć ostatnie streszczenia!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mam prośbę ... bardzo nietypowa jak na to miejsce, no ale: zapalcie tu znicz proszę; dla tej osoby: http://www.nekrologi.pl/test/nekro_pic/10505_standard.png Przepraszam jeśli to kogoś w jaki kolwiek sposób zdenerwowało, zbulwersowało... Wspólczuję sama niedawno przeżyłam śmierć kogoś bardzo mi bliskiego ja też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma a ja godzinę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Każdy z nas stracił kogoś bliskiego, a zwłaszcza jestto smutne , jeśli to była młoda osoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 się zagęszcza atmosfera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Jak to dobrze zaczynać skoro świt, same plusy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 się zagęszcza atmosfera Jak zawsze w tych okolicach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. ja wiem, pisałaś o tym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 pewnie mi się już nie uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. Czy jest za to przewidziana nagroda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Gratulacje Kasiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. Czy jest za to przewidziana nagroda? Uścisk dłoni Prezesa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 O w morduche tom się załapała na pierwszego punkcika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. ja wiem, pisałaś o tym to powiedz! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. Czy jest za to przewidziana nagroda? Uścisk dłoni Prezesa. a Prezes o tym wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 A ja zara pójdę cosik zjeść! A ja obiadek ugotowałam, cosik zjadłam i zaraz spadam do pracy! Ja za 1,5h spadam doma A ja za 3h dopiero idę. Niech ktoś zgadnie gdzie pracuję. Czy jest za to przewidziana nagroda? Uścisk dłoni Prezesa. Nie miałam na myśłi Whispera, tak napisałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts