Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

bardzo wam dziękuję za podtrzymanie opinii że jestem normalna...uff odetchnęłam to co ja mam dalej zrobić?

masz umowę z gościem ?

mam oczywiście

no i świetnie, teraz tylko przydałby się ktoś z branży prawniczej kto by to przejrzał tzn. umowę i waszą korespondencję i dalej by tym pokierował. Nam kiedyś pomogła radczyni prawna, tak ubrała wszystko w słowa, że gościu szybko oddał nam kasę z odsetkami

to ja poszukam pani prawnik.. tak na wszelki wypadek

dzięki za rady

od razu tych gości od drzwi podaj bo to kolejny skandal :evil:

bardzo wam dziękuję za podtrzymanie opinii że jestem normalna...uff odetchnęłam to co ja mam dalej zrobić?

masz umowę z gościem ?

mam oczywiście

no i świetnie, teraz tylko przydałby się ktoś z branży prawniczej kto by to przejrzał tzn. umowę i waszą korespondencję i dalej by tym pokierował. Nam kiedyś pomogła radczyni prawna, tak ubrała wszystko w słowa, że gościu szybko oddał nam kasę z odsetkami

Tak na szybko, to nigdy nie ma :roll:

maile raczej nie przejdą, za błacha sprawa, jeżeli już, to polecone ze zwrotkami :roll:

Dobry wieczór, dobry wieczór :)

cześc andre :D

czy nie nękają Cię mrówki w domu z ytonga :-?

Witaj Aniu,

nęka mnie to, że mam za silny kocioł centralnego ogrzewania :D

a o ssoooo chodzi z tymi mrówkami? :wink:

u mnie nie ma mrówek :D

słyszałam że gościowi wprowadziły się mróweczki do łazienki i pewnego dnia odbil jeden kafelek a pod spodeem mrowisko moi sąsiedzi też ytongowcy wciąż pryskają mrówki przy listwach podłogowych podobno mrówy lubią mieszkać w ytongu........................ ale może to tak jak z myszami w kanadyjczykach jedni mają a inni nie :D

Cóż, nie wydaje mi się, aby to z powodu materiału miało miejsce.

W pobliżu bramy mrówki urzędują, ale w domu ich nie widziałem, a dwa lata mieszkam,

Myszy też jakoś się nie garną :)