Olkalybowa 02.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zawsze to miejsce na podium Srebro już mi zbrzydło Złota pragnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Gratulacje Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No to Majka streszcza, a ja się zmywam, Wszystkim życzę owocnego polowania, smacznego i miłego weekendu (bo jutro nie będę Wam robiła konkurencji ). Przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No to Majka streszcza, ). Przyjemności rany, co takiego i po cóż ja sie tu pchała, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: http://www.lenartowicz.com.pl/chrysler/cherokee/liberty_limited.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No to Majka streszcza, ). Przyjemności rany, co takiego i po cóż ja sie tu pchała, co? każdy kto wpisuje sie jako pierwszy na nowej stronie robi streszczenie strony poprzedniej, aby osoby ktore przyjdą pozniej nie musialy czytac wszystkiego , takie zasady.. m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: http://www.lenartowicz.com.pl/chrysler/cherokee/liberty_limited.jpg Prezes już jest nieodwołalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: Prezes już jest nieodwołalny funkcja dożywotnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 No to Majka streszcza, ). Przyjemności rany, co takiego i po cóż ja sie tu pchała, co? A to niespodziewanka, ten kto wstrzeli się w ranking, streszcza co się działo na poprzedniej stronie, w przeciwnym razie miejsce się nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: Prezes już jest nieodwołalny funkcja dożywotnia Ło matko to ja znowu przepraszać muszę co niniejszym czynię... To ja już pójdę sobie do domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: Prezes już jest nieodwołalny funkcja dożywotnia no ale to fajny Prezes jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Czaimy się na stołek prezesa, który będzie miał liczne przywileje, m.in.: Prezes już jest nieodwołalny funkcja dożywotnia Ło matko to ja znowu przepraszać muszę co niniejszym czynię... To ja już pójdę sobie do domu... Wtedy na pewno nie było streszczeń - o! to jest moje wytłumaczenie, to kto jest tym prezesem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Prezesem jest Whisper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Prezesem jest Whisper To bardzo Cię Whisper przepraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SławekD-żonka 02.06.2005 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dobrze, to teraz już na pradwę lecę. Przyjemności ludziska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Prezesem jest Whisper Monka nie chcę Cię martwić, ale kota niet znowu ma lewiznę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monka nie chcę Cię martwić, ale kota niet znowu ma lewiznę??? ale ja go cholerę widzę chyba że to jakaś atrapa dla zmyłki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to pięknie na poprzedniej stronie nie ma nic do streszczania 60 postów, pare setek znaków i główni czychacze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 02.06.2005 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to pięknie na poprzedniej stronie nie ma nic do streszczania 60 postów, pare setek znaków i główni czychacze jak to nie ma nic do sterszczenia? sama zobacz: - strone otworzyłą SławekD-żonka, poczem odebrała graulacje - następnie wyjaśniło się gdzie pracuje Olkalybowa - i dalej Olkalybowa przyznała się, że będzie się znęcać nad młodzieżą - następnie wywiązała się rozmowa na temat praw autorskich do pif-paf'a i chińskich podróbek tegoż - Olkalybowa zaprosiła na pomidorówke - Majka obwieściła: "polowanie rozpoczęte " - stronę zakończyła SławekD-żonka zobacz ile się dzialo, ile strzeszczenia... ps. jakby co to mam już jedno streszczenie odrobione na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to pięknie na poprzedniej stronie nie ma nic do streszczania 60 postów, pare setek znaków i główni czychacze jak to nie ma nic do sterszczenia? sama zobacz: - strone otworzyłą SławekD-żonka, poczem odebrała graulacje - następnie wyjaśniło się gdzie pracuje Olkalybowa - i dalej Olkalybowa przyznała się, że będzie się znęcać nad młodzieżą - następnie wywiązała się rozmowa na temat praw autorskich do pif-paf'a i chińskich podróbek tegoż - Olkalybowa zaprosiła na pomidorówke - Majka obwieściła: "polowanie rozpoczęte " - stronę zakończyła SławekD-żonka zobacz ile się dzialo, ile strzeszczenia... ps. jakby co to mam już jedno streszczenie odrobione na zapas Jakby co Maksiu????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts