maksiu 02.06.2005 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 to pięknie na poprzedniej stronie nie ma nic do streszczania 60 postów, pare setek znaków i główni czychacze jak to nie ma nic do sterszczenia? sama zobacz: - strone otworzyłą SławekD-żonka, poczem odebrała graulacje - następnie wyjaśniło się gdzie pracuje Olkalybowa - i dalej Olkalybowa przyznała się, że będzie się znęcać nad młodzieżą - następnie wywiązała się rozmowa na temat praw autorskich do pif-paf'a i chińskich podróbek tegoż - Olkalybowa zaprosiła na pomidorówke - Majka obwieściła: "polowanie rozpoczęte " - stronę zakończyła SławekD-żonka zobacz ile się dzialo, ile strzeszczenia... ps. jakby co to mam już jedno streszczenie odrobione na zapas Jakby co Maksiu????? no jak strzele nową stronkę :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Wracam do TEMATU DNIA - imię dla syna Funi i Misia Fizyk - Daniel fajnie, Żonko Sławka D - Dawid jescze fajniej (ale kompeltnie nie podoba sie Miśkowi) Ziaba - Borys - sama nie wiem Żonko SławkaD - Jelcyn - odpada Streszczone nawiązania: Ps. co do wyskakiwania z okiem - mieskzałam w tym akademiku przy Kordeckiego ponad 3 lata Ps. 2 Olciu - zapisuje się do ciebie na w-f po porodzie - pomożesz wrócić do formy? Ps. 3. och pomidorowa - pomarzyc - u mnie dziś bez obiadu - bo wróciłam z pracy a zaraz lece do drugiej Ps. 4. jeśli prezes jest nieodowłalny - to ja poproszę na zastępcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Dzien dobry wszystkkim zapalonm stukaczom!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Monka jakie masz ladne wykopy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Funia........ ja dobieralam imie do nazwiska ..... dlugie nazwisko-krotkie imie moj synek ma na imie Piotrus podoba mi sie tez Filip i Kubus - ale duzo tego sie narodzilo chcialam Ignas ale maz sie nie zgodzil!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 no wlasnie i tak poza tym dzien dobry wszystkim:) ale nastukaliscie .......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... I pewnie rodzice chcą, zeby dzieci lekarzami zostały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 rzeczywiście sporo się działo, nie nadążam za wami Maksiu, dzieki za streszczenie. Stołek prezesa mi niepotrzebny a jak podoba wam się imię Michał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko - rzeczywiscie stukają jak dziecioły Mi się baardzo poboba Kubuś ale kategorycznie odpada: - bo Kubusiów teraz mnóstwo - bo miała pierszą miłość o takim imieniu i Misiowi sie źle kojarzy no wlasnie Kubusiow i Zoś ciekawe dlaczego ..... I pewnie rodzice chcą, zeby dzieci lekarzami zostały wlasnie ...... dziwne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Za Michałem lobbował Maksiu. Nam podoba się .... umiarkowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ja też za Michałem lobbuje, bo: - super sie wymawia, mozna niezdrabniać idiotycznie - Michały to niezłe indywidualności - maja powodzenie u płci przeciwnej - tak na imie ma mój syn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Majka napisała: tak na imie ma mój syn i wszytsko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Ja też mam kilku faworytów: Mikołaj (odpada- pierwsza miłośc itp ) Jakub (odpada bo serial) Karol (hmm...) Rafał (kiedyś podobało mi się chyba bardziej ...) Michał ładne, ale z moim nazwiskiem - odpada! Mateusz (super, ale zbyt popularne) Hubert (ale mąż nie chce, zeby za jego synem wołano "Bercik" ) Paweł (ma polki znak ) Dobrze, że jeszcze mam duuużo czasu na taki wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Majka napisała: tak na imie ma mój syn i wszytsko jasne a córa ma na imie Anna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.06.2005 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 podoba mi sie jeszcze imie Tomek, Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.06.2005 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Aniu - dużo - tzn. ile? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Wiśniewska 02.06.2005 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Jak dobrz pójdzie, to tak z 9-10 miesięcy Właśnie rozpoczęliśmy starania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts