Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

retrofood oszukuje pisze posty o znikoej tresci tym samym poprawia sobie staty w rankingu... moze chce trafic do najwyszej z mozliwych grup forumowiców

żenada :D :D :D

Hehe przyznaj sie :wink:

to nie zauważyłeś że w tym topicu właśnie o to chodzi? :D :D

przeglądnij poprzednie strony. masz do dyspozycji coś parę tysięcy :D :D :D

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nooo, nie przesadzaj, przecież w zasadzie wszyscy udzielają się również w swoich branżach i to solidnie. ja jestem elektrykiem i wydaje mi się, ze paru nerwowych naprostowałem. a że inni nie chcą mnie słuchać... to ich strata.

Przeciez wiem ze nie piszemy tylko w watkach o glupotach piszemy wszedzie rowno i sie staramy pomagac(czasmi inni wiedza lepiej niz My ale to szczegól :wink: ) tez postuje gdzie sie da ale czesto przegadujemy sie wzajemnie i do niczego dobrego to nie prowadzi- total chaos a tego sobie bym nie zyczyl. ZZ reszta i tak wiele watkow zaniklo bo rozmawiamy o glupotach zamiast o tym o co loto wnioskodawcy :wink:

Na Olimpy walczyć nie będziemy. :lol:

Jesli chodzi o udzielanie się to wiele osób jest, ze tak powiem spoza branży i nie udziela się w wątkach czysto technicznych. Za to są plastrami duszy, potrafią pocieszyć dobrym słowem, dać wsparcie, coś podpowiedzieć, rozśmieszyć, docenić zadumę. Uwierzcie, że czasem to bardzo potrzebne gdy dopada nas zwątpienie lub kłopoty i to nie tylko te budowlane. :wink: