Whisper 02.06.2005 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 http://irelandsown.net/Snipersign.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Drodzy Rekordowicze... Prezes mówi... Bardzo mi się podoba pomysł ze streszczeniami strony poprzedniej. O ile dobrze pamiętam, to ma to robić osoba, która "zapunktowała". Wojty, do roboty! Podziękowania dla maksia, który kilka stron temu policzył ranking, dzięki czemu nie musiałem liczyć kilkunastu stron, a tylko kilka. Whispetarki - oj... karygodne zaniedbywanie obowiązków służbowych. Polecę po premii. No! AKTUALNY RANKING 1. Kze - 49 2. Fizyk - 41 3. Kasztanka, Whisper - 35 5. Sonika - 32 6. Moniś - 25 7. Badi, Maksiu - 22 9. Joanna i Janusz - 19 10. Monka, Teska - 16 12. Agniesia - 14 13. Aga J.G., Jezier - 13 15. Andrzejka, Joola - 9 17. Jane - 8 18. Olkalybowa, Wojty - 4 20. Ania - 3 21. Daria, Majka - 2 23. SławekD-żonka, Xrrr82, Dagi, Gość, Jolka, Modulor, Olka, Molly, A-g-n-e-s, Osowa, - po 1 punkcie Hej Prezesie - nie to żebym się upominał, ale pomysł streszczeń wpadł od pewnej KONKRETNEJ OSOBY (nie będę posługiwał się nickiem - ale jest to v-ce lider klasyfikacji). Kilka stron wcześniej osoba ta była oskarżana o malwersacje, oszustwa wyborcze itp. Zwracam się w imieniu tej osoby o rehabilitację i jakąś drobną premijkę!!!! Prywata jakaś czy co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hej Prezesie - nie to żebym się upominał, ale pomysł streszczeń wpadł od pewnej KONKRETNEJ OSOBY (nie będę posługiwał się nickiem - ale jest to v-ce lider klasyfikacji). Kilka stron wcześniej osoba ta była oskarżana o malwersacje, oszustwa wyborcze itp. Zwracam się w imieniu tej osoby o rehabilitację i jakąś drobną premijkę!!!! Pragnę jeszcze donieść że ta sama osoba powołała do życia związki zawodowe naszego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ja buduje z silikatow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 I znowu kurcze jestem głodna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . a co chcecie od euronita???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanka jak Piotruś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zaraz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hej Prezesie - nie to żebym się upominał, ale pomysł streszczeń wpadł od pewnej KONKRETNEJ OSOBY (nie będę posługiwał się nickiem - ale jest to v-ce lider klasyfikacji). Kilka stron wcześniej osoba ta była oskarżana o malwersacje, oszustwa wyborcze itp. Zwracam się w imieniu tej osoby o rehabilitację i jakąś drobną premijkę!!!! Fizyk... mnie tez o malwersacje oskarżali, więc jesteś w dobrym towarzystwie. A nagroda... MOże chcesz zostać Kronikarzem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . acha a czemu nie chcesz betonowki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Sonika, przez caly wcinasz te jablka i nadal jestes glodna ? :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . a co chcecie od euronita???? ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . a co chcecie od euronita???? ja nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 02.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Pragnę jeszcze donieść że ta sama osoba powołała do życia związki zawodowe naszego wątku O nie! Żadnych związków zawodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 a ty WOJTY dlaczego nie dasz sie nabrac na brassa???? a z czego budujesz? z BK? Bo co Creaton, to Creaton Sonika dobrze mowi Poza tym, jakbym chciala cementowa to bym kupila euronita . a co chcecie od euronita???? ja nic ja tez nic nie mam - napisalam przeciez ze kupilabym Euronita Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fizyk 02.06.2005 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Wpadnę później - myślałem o czymś bardziej rzeczowym - jakieś autko, premia, wycieczka za graniczna . Szefie pisz strzeszczonko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Olkalybowa 02.06.2005 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czy nikt nie zauważył ze nowa strona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts