Sonika 02.06.2005 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zaraz będę mieć 4300 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jej ..... mam nadzieje ze nie bedzie mial do mnie kiedys pretensji ze publikuje jego zdjecia (bez zgodny) w internecie hihihi no coś Ty? jak on będzie coś z tego kumał, to my już będziemy na 1000000 stronie i Jemu się nie będzie chciało czytać wstecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanaka, a ustaliliscie ostateczna cene z wykonawca za dach? 32zl za m2 a czemu nie równe 30? nie wiem ........moze sie ugnie uginaj go, uginaj, ja tez ostnio targuje sie na czym sie tylko da, jak sie targowalam o bloczki to face w pewnym momcie zrobil sie taki czerwony ze wyszedl na 15min z kanciapki ale nie chce przeginac ............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce ja też chcę taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zaraz będę mieć 4300 gratulacjeeeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 dziwne słowo "hamak" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jej ..... mam nadzieje ze nie bedzie mial do mnie kiedys pretensji ze publikuje jego zdjecia (bez zgodny) w internecie hihihi no coś Ty? jak on będzie coś z tego kumał, to my już będziemy na 1000000 stronie i Jemu się nie będzie chciało czytać wstecz hehehehehheheheeh fakt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko śliczne to Twoje maleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 zaraz będę mieć 4300 gratulacjeeeee dzięki, właśnie stuknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce ja też chcę taki kup lepszy!!!!! do kupienia w dobrych sklepach z artykulami ogrodowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 jej ..... mam nadzieje ze nie bedzie mial do mnie kiedys pretensji ze publikuje jego zdjecia (bez zgodny) w internecie hihihi no coś Ty? jak on będzie coś z tego kumał, to my już będziemy na 1000000 stronie i Jemu się nie będzie chciało czytać wstecz hehehehehheheheeh fakt! a ja już będę sie podpierać laską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce ja też chcę taki kup lepszy!!!!! do kupienia w dobrych sklepach z artykulami ogrodowymi BRAWA DLA KASZTANKI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 oooo fuck musze streszczac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce ja też chcę taki kup lepszy!!!!! do kupienia w dobrych sklepach z artykulami ogrodowymi tylko, że ja nie mam ani jednego drzewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanaka, a ustaliliscie ostateczna cene z wykonawca za dach? 32zl za m2 a czemu nie równe 30? nie wiem ........moze sie ugnie uginaj go, uginaj, ja tez ostnio targuje sie na czym sie tylko da, jak sie targowalam o bloczki to face w pewnym momcie zrobil sie taki czerwony ze wyszedl na 15min z kanciapki ale nie chce przeginac ............. a co krzywy dach ci wybuduje? teraz sie potarguj, a najwyzej na koniec dasz mu do reki mala gorke w ramach podziekowania za mila wspólprace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 streszczenie: 1. PYTANIE: dlaczego Wojty chce ceramiczna a nie chce betonowej dachowki 2. ODPOWIEDZ: bo chce miec piko belo stan surowy zamnkniety! Ze świata: Prezes Whisper kategorycznie zabrania zakladania zwiazkow zawodowych, tak jak przewidywala monka..... 3. Sonika nie wie ze caly czas je jabłka monka kusi super jedzeniem z Mariotta 4. Sesja zdjeciowa Piotrusia Kasztanki PODSUMOWANIE Piotrus jest przesliczny a Sonika ma 4300 posta i chce kupic hamak (dziwne słowo.....) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanaka, a ustaliliscie ostateczna cene z wykonawca za dach? 32zl za m2 a czemu nie równe 30? nie wiem ........moze sie ugnie uginaj go, uginaj, ja tez ostnio targuje sie na czym sie tylko da, jak sie targowalam o bloczki to face w pewnym momcie zrobil sie taki czerwony ze wyszedl na 15min z kanciapki ale nie chce przeginac ............. a co krzywy dach ci wybuduje? teraz sie potarguj, a najwyzej na koniec dasz mu do reki mala gorke w ramach podziekowania za mila wspólprace etam nie stosuje takich praktyk..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 nooo streszczenie pierwsza klasa brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 miałam napisać gdzie ten hamak? tak sie pisze, prawda? hamak u rodzicow moich na dzialce ja też chcę taki kup lepszy!!!!! do kupienia w dobrych sklepach z artykulami ogrodowymi tylko, że ja nie mam ani jednego drzewa buuuuuuuuuuuuuuuu to posadz i niech szybko rosnie mozna tez kupic taki na nogach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts