kasztanka 02.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 i czemu nie zdecydowalas sie na Ruppa? - wg mnie jest niezly, Miler tez jest podobno dobry, no i creatonek bo dostalam na niego dobra cene ........ taka sama jak na tego meidla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Martka stwierdzila, ze chyba naprawde duzo czasu mamy;) a kto to jest Martka? Martka to kumpela PREZESA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Tak, fajna osóbka z tutejszego forum.. Krzemykowa Martka, jak to my ja nazywamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zaraz dojede do 200... jest.. ide to oblac.. Gdzie gratulacje;)) GRATULACJE!!!! Monka stawia czemu ja?? bo Ty zawsze masz coś pod ręką Nooo A nawet chętnie stawia różne kolorowe drinki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Cześć Forumowcy! CZEŚĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 kasztanka, a ty czemu nie chesz dachowki cementowej? bo widze jak wygladaja po 3 latach u sasiadow ..... jedna wyblakla a druga porosla porostami i glupio wyglada a jakiej firmy mieli? a tak w ogole to ceramiczne tez porastaja mechem - swszystko zalezy jak daleko masz las od domu i ogolenie jeaki jest klimat-czy sprzyja rośnieciu mchów wada ceramicznych moim zdaniem jest przede wszystkim o ze trzeba je po 10-15 lat na nowo malowac, niby to az takie drogie nie jest ale mi sie nie bedzie chcialo po dachu biegac za 10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Własnie:))) Sonika...ma racje:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 i czemu nie zdecydowalas sie na Ruppa? - wg mnie jest niezly, Miler tez jest podobno dobry, no i creatonek bo dostalam na niego dobra cene ........ taka sama jak na tego meidla bo teraz na ruppa jest promocja - nie wiem czy tez nie do konca czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 kasztanka, a ty czemu nie chesz dachowki cementowej? bo widze jak wygladaja po 3 latach u sasiadow ..... jedna wyblakla a druga porosla porostami i glupio wyglada a jakiej firmy mieli? a tak w ogole to ceramiczne tez porastaja mechem - swszystko zalezy jak daleko masz las od domu i ogolenie jeaki jest klimat-czy sprzyja rośnieciu mchów wada ceramicznych moim zdaniem jest przede wszystkim o ze trzeba je po 10-15 lat na nowo malowac, niby to az takie drogie nie jest ale mi sie nie bedzie chcialo po dachu biegac za 10 lat będę musiała malować Creatonka?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Kasztanko! Obejrzałam zdjęcia Piotrusia! Sliczności!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zaraz dojede do 200... jest.. ide to oblac.. Gdzie gratulacje;)) GRATULACJE!!!! Monka stawia czemu ja?? bo Ty zawsze masz coś pod ręką No jak tak to proszę http://sklep.festus.pl/shop_img/138/243/86_3.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zaraz dojede do 200... jest.. ide to oblac.. Gdzie gratulacje;)) GRATULACJE!!!! Monka stawia czemu ja?? Monka, co jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 02.06.2005 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 czeski film ............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 ojoj, pomylilam sie - mialam napisac - CEMENTOWA - sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monka 02.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Martka stwierdzila, ze chyba naprawde duzo czasu mamy;) a kto to jest Martka? Martka to kumpela PREZESA Tą Martkę to znam tylko się zastanawiam skąd wiesz że tak powiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Janusz 02.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mi do dachów jeszcze daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 02.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Mmmm to jak oblewamy, lece po kielszki, ile sztuk.. A moze tak bardziej rodzinnie z gwinta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 02.06.2005 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 Zaraz dojede do 200... jest.. ide to oblac.. Gdzie gratulacje;)) GRATULACJE!!!! Monka stawia czemu ja?? bo Ty zawsze masz coś pod ręką No jak tak to proszę http://sklep.festus.pl/shop_img/138/243/86_3.jpg wiedziałam, że na Cię zawsze można liczyć BRAWA ZA STRONKĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojty 02.06.2005 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2005 MONKA - GRATULKI!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts