retrofood 28.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 lecę własnie do banku rozmienić, bo trochę drobnych w kieszeni się przyda.To nara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ... morgen stuku! jak tam? powiedziałeś żonie? flaszka spirytusu go to kosztowało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 28.11.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hejka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hejka wszystkim Cześć królik i jamles Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ... morgen stuku! jak tam? powiedziałeś żonie? flaszka spirytusu go to kosztowało A ja musze żonie kwiatka kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 28.11.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hejka wszystkim Cześć królik i jamles cześć Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A ja musze żonie kwiatka kupić Nieeeeeeeee, no Ty nic nie rozumiesz matko święta, wytłumaczę Ci raz jeszcze uwaga, skup się : Ty nie musisz kupowac żonie kwiatka, Ty chcesz, pragniesz, aż cię skręca, żeby jej kupić, marzysz o tym rozumiesz w czym rzecz, prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 jezdem z powrotem w banku nie byłem wymienilem tego banknota pod bankiem na cztery po 250 tauzenów. zawsze to drobniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A ja musze żonie kwiatka kupić Nieeeeeeeee, no Ty nic nie rozumiesz matko święta, wytłumaczę Ci raz jeszcze uwaga, skup się : Ty nie musisz kupowac żonie kwiatka, Ty chcesz, pragniesz, aż cię skręca, żeby jej kupić, marzysz o tym rozumiesz w czym rzecz, prawda o ja niedobry!!!!!!!!!! Zrozumaiałem!!!!!!!! Dziękuje kasiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A ja musze żonie kwiatka kupić Nieeeeeeeee, no Ty nic nie rozumiesz matko święta, wytłumaczę Ci raz jeszcze uwaga, skup się : Ty nie musisz kupowac żonie kwiatka, Ty chcesz, pragniesz, aż cię skręca, żeby jej kupić, marzysz o tym rozumiesz w czym rzecz, prawda On to wiedzial od razu tylko nie umiał sie wysłowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WITAM CO SLYCHAĆ ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 28.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A ja musze żonie kwiatka kupić Nieeeeeeeee, no Ty nic nie rozumiesz matko święta, wytłumaczę Ci raz jeszcze uwaga, skup się : Ty nie musisz kupowac żonie kwiatka, Ty chcesz, pragniesz, aż cię skręca, żeby jej kupić, marzysz o tym rozumiesz w czym rzecz, prawda o ja niedobry!!!!!!!!!! Zrozumaiałem!!!!!!!! Dziękuje kasiu noo, teraz możesz spełnić swoje marzenie, czyli kupić żonie kwiaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WITAM CO SLYCHAĆ ??? nic wiatr ucichł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 28.11.2007 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A ja musze żonie kwiatka kupić Nieeeeeeeee, no Ty nic nie rozumiesz matko święta, wytłumaczę Ci raz jeszcze uwaga, skup się : Ty nie musisz kupowac żonie kwiatka, Ty chcesz, pragniesz, aż cię skręca, żeby jej kupić, marzysz o tym rozumiesz w czym rzecz, prawda On to wiedzial od razu tylko nie umiał sie wysłowić o, o, tak właśnie było, Dobrze myślałem tylko źle klawiature wciskałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WITAM CO SLYCHAĆ ??? I co udało sie wszystko tak jak planowałas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WITAM CO SLYCHAĆ ??? nic wiatr ucichł NO TO NASTAŁA CISZA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 WITAM CO SLYCHAĆ ??? I co udało sie wszystko tak jak planowałas? CZEŚĆ ULLA AUTO DOSTAŁAM WCZORAJ RANO I ODRAZU POJECHAŁAM ( NO,ALE NERWÓW TO MNIE KOSZTOWAŁO ) MĘŻA PRZYWIOZŁAM JECHAŁAM ŁĄCZNIE 12 GODZIN ( W TYM 30 MINUT PRZERWY) ALE UDAŁO SIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Droga nie była za fajna do jazdy, wiem bo tez byłam na wycieczce wczoraj i ten padajacy śnieg brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ciesze się bardzo że wszystko sie udało i znowu sprawdziła się maksyma mojego męża który twierdzi żeby się nie martwić na zapas a ewentualnie pomyślec co mozna zrobić innego Pozdrów męża teraz będzie Ci w domciu weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Droga nie była za fajna do jazdy, wiem bo tez byłam na wycieczce wczoraj i ten padajacy śnieg brrr ŚNIEG I BRZYDKĄ POGODĘ TO MIAŁAM TYLKO U SIEBIE W WIELKOPOLSCE W DOLNOŚLĄSKIM I W GORACH BYLO SUPER CAŁA NIEPOGODA SZŁAM ZA MNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts