ullerowa 28.11.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ciesze się bardzo że wszystko sie udało i znowu sprawdziła się maksyma mojego męża który twierdzi żeby się nie martwić na zapas a ewentualnie pomyślec co mozna zrobić innego Pozdrów męża teraz będzie Ci w domciu weselej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Ciesze się bardzo że wszystko sie udało i znowu sprawdziła się maksyma mojego męża który twierdzi żeby się nie martwić na zapas a ewentualnie pomyślec co mozna zrobić innego Pozdrów męża teraz będzie Ci w domciu weselej DOKŁADNIE MASZ RACJE WESELEJ JUZ JEST MUSZIMY GO TYLKO PODTUCZYĆ , BO SCHUDŁ 8 KG NO I JA BEDĘ MIALA WIĘCEJ LUZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A mój maż dzisiaj po pracy na meczyk sie wybiera, będzie grał w polu no i przez to wróci ok.23 do domciu a ja cały wieczór mam dla siebie no moze tylko troche bo jeszcze chłopaków musze wczesniej do łóżek powysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 No a teraz sie oddale bo mi mały własnie się obudził i mamy szuka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A mój maż dzisiaj po pracy na meczyk sie wybiera, będzie grał w polu no i przez to wróci ok.23 do domciu a ja cały wieczór mam dla siebie no moze tylko troche bo jeszcze chłopaków musze wczesniej do łóżek powysyłać HIHIHI, JAK UDA CI SIĘ ICH POŁOŻYĆ POWODZENIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Cześć i dzień dobry wszyskim!!!!!! Retro graciorki http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1319.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Ale formę to ma pewnie dwudziestolatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ŁAŁ, ALE GACIORKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Ale formę to ma pewnie dwudziestolatka A TO MUSZĘ SPRAWDZIC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A mój maż dzisiaj po pracy na meczyk sie wybiera, będzie grał w polu no i przez to wróci ok.23 do domciu a ja cały wieczór mam dla siebie no moze tylko troche bo jeszcze chłopaków musze wczesniej do łóżek powysyłać HIHIHI, JAK UDA CI SIĘ ICH POŁOŻYĆ POWODZENIA zobaczymy, ale marzy mi sie taki wieczór tylko dla mnie, tak zeby choc odrobinke się ponudzic poczytac jakieś głupstwa ... już nie pamietam kiedy miałam czas tylko dla siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 28.11.2007 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Ale formę to ma pewnie dwudziestolatka A TO MUSZĘ SPRAWDZIC no to obowiazkowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A mój maż dzisiaj po pracy na meczyk sie wybiera, będzie grał w polu no i przez to wróci ok.23 do domciu a ja cały wieczór mam dla siebie no moze tylko troche bo jeszcze chłopaków musze wczesniej do łóżek powysyłać HIHIHI, JAK UDA CI SIĘ ICH POŁOŻYĆ POWODZENIA zobaczymy, ale marzy mi sie taki wieczór tylko dla mnie, tak zeby choc odrobinke się ponudzic poczytac jakieś głupstwa ... już nie pamietam kiedy miałam czas tylko dla siebie ZNAM TO WKOŃCU USTALIŁAM Z MĘŻEM I JEDENO POPOŁUDNIE MIALAM DLA SIEBIE MOGŁAM SIE SPOTKAĆ Z KOLEŻANKAMI,POCZYTAĆ,WYSKOCZYĆ TERAZ NIE MAM TAKIEJ POTRZEBY , BO WIECZNIE PRACUJE POPOŁUDNIU, ALE TOBIE TO POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 28.11.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Ale formę to ma pewnie dwudziestolatka A TO MUSZĘ SPRAWDZIC no to obowiazkowo HIHIHI,GORZEJ JAK JA NIE WYTRZYMAM FIZYCZNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 28.11.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.11.2007 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 To co go tam głodzili Normalnie szok NO NIE GŁODZILI, ALE MIAŁ MIAL TAKI PLAN ZAJĘĆ; ŚNIADANIE, BASEN , GIMNASTYKA OBIAD , BASEN, HYDROMASAŻE , MASAŻE KOLACJA, ...... CO ZJADŁ TO ZARAZ SPALIŁ.CHYBA DLATEGO Ale formę to ma pewnie dwudziestolatka A TO MUSZĘ SPRAWDZIC no to obowiazkowo HIHIHI,GORZEJ JAK JA NIE WYTRZYMAM FIZYCZNIE No co Tyyyyy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 wróciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 28.11.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 ale wam się marzy w południe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts