ullerowa 29.11.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dzień dobry Brazunia, pyszna ta kawka a od mojej matury minęło 13 lat , a klase to ja zakładałam ale jest nas juz prawie 1/3 i znalazłam koleżankę z tzw. piaskownicy po 24 latach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Retro super streszczenie Gratki się należą a nocke to miałam......chodzona, noszona bo chyba kolejne zabki się beda pojawiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.11.2007 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a w przyszlym chyba spotkamy sie znowu gacie http://www.members.aol.com/deoxyrlbonuclelc/females/veronica.jpg i uciekam na dach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Miłego dnia!!! Uciekam, bo trzeba chyba trochę sprzątnąć i ugotować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 wszyscy uciekają, to ja se posiedzę (ostatni raz w tym tygodniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Od mojej matury minęło 27 lat dzieciaki!!!! za pół roku będzie.........trzydzieści.............równe a w klasie tylko ja i .................wychowawczyni od mojej minimalnie mniej niż od Brazy. Braza nie masz pretensji do rodziców, że cię w wieku niemowlęcym do szkoły posłali? Bry wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2007 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czesc a co tu za klub staruchów sie zawiązał ???? nie wiem czy moge sie wpisać ....u mnie dopiero ćwieć wieku mineło od matury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czesc a co tu za klub staruchów sie zawiązał ???? nie wiem czy moge sie wpisać ....u mnie dopiero ćwieć wieku mineło od matury następna małolata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2007 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czesc a co tu za klub staruchów sie zawiązał ???? nie wiem czy moge sie wpisać ....u mnie dopiero ćwieć wieku mineło od matury następna małolata... mam sie zwracać do Ciebie przez WY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 witam retro jestes Majstrem Swiata w pisaniu streszczen widze, ze ze mnie taka starucha jak wartownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 29.11.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam! Widzę, że na RW w większości sama nastoletnia młodzież Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 czesc a co tu za klub staruchów sie zawiązał ???? nie wiem czy moge sie wpisać ....u mnie dopiero ćwieć wieku mineło od matury następna małolata... mam sie zwracać do Ciebie przez WY ? no nieeee, do mnie nawet pracownicy mówili po imieniu (oprócz mojej sekretarki, bo twierdziła, ze nie potrafi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 witam retro jestes Majstrem Swiata w pisaniu streszczen widze, ze ze mnie taka starucha jak wartownik jestem PWP na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 29.11.2007 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Witam! Widzę, że na RW w większości sama nastoletnia młodzież do mnie do klasy doszly dwie osoby wzamian za to caly czas do mnie pisza koledzy mojego brata (wszyscy mnie mile wspominaja , co jest dla mnie wielkim zaskoczeniem , bo bylam dla nich smarkula..chyba dalam im niezle popalic ) ullerka , ten facet , ktory do mnie klika mieszkal kolo mnie (gralam z nim w kapsle i noza ), mieszka teraz niedaleko mnie w De i jest jakims utytuowanym kulturysta ( bleee ) i...pisze do mnie...kochanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jestem PWP na RW rozwin skrot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 a w przyszlym chyba spotkamy sie znowu gacie http://www.members.aol.com/deoxyrlbonuclelc/females/veronica.jpg i uciekam na dach Po wczorajszym wieczorze niektórzy to aż po dachach chodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jestem PWP na RW rozwin skrot Nie pamiętasz? Pierwszy WicePierdoła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 29.11.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jestem PWP na RW rozwin skrot No jak to. Pierwszy Wielki Poeta na RW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tytuł pełnego Pierdoły przysługuje wyłącznie Szwejkowi i Haszkowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.11.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 jestem PWP na RW rozwin skrot No jak to. Pierwszy Wielki Poeta na RW No, no, bez kpin, proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts