Darex 29.11.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Pałka 11, Gwizdoń 13, o 13.30 biegają i strzelają faceci A gdzie sie te zawody odbywają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 29.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 wiecie co? na portalu naszaklasa znalazłam swoją pierwszą milość. Trochę się zmienił od tamtego czasu Drugiej miłości nie mogę znaleźć, bo zapomniałam nazwiska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xrrr82 29.11.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to rekord juz pobity czy jeszcze nie? ))) pozdrowionka dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to rekord juz pobity czy jeszcze nie? ))) pozdrowionka dla wszystkich!! o matko!!! witaj protoplasto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dobry wieczór wszystkim Czuje się jak uczniak - Senior Założyciel we własnej osobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 29.11.2007 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to rekord juz pobity czy jeszcze nie? ))) pozdrowionka dla wszystkich!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2007 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 to rekord juz pobity czy jeszcze nie? ))) pozdrowionka dla wszystkich!! ojciec a tak słabiutko doglada swoje dziecko maraton jeszcze trwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Graciory dla Retro - jak wróci ze wsi, to sobie weźmie http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1266.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 29.11.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Graciory dla Retro - jak wróci ze wsi, to sobie weźmie http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1266.jpg piekne buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Graciory dla Retro - jak wróci ze wsi, to sobie weźmie http://www.bieliznadlaciebie.pl/photo/1266.jpg piekne buty O, o taką panią potrzebuje do pomocy na budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Graciory dla Retro - jak wróci ze wsi, to sobie weźmie piekne buty O, o taką panią potrzebuje do pomocy na budowie. Tiaaaa Szczególnie w takim stroju przy takiej pogodzie A buty zaje...fajne!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Graciory dla Retro - jak wróci ze wsi, to sobie weźmie piekne buty O, o taką panią potrzebuje do pomocy na budowie. Tiaaaa Szczególnie w takim stroju przy takiej pogodzie A buty zaje...fajne!!!! Ale ja bym biedaczki nie dał do roboty na zewnetrznym, tylko do białego montarzu do ciepełka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.11.2007 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 cześć ludziska! A ja na naszej klasie spotkałam koleżankę z podstawówki, która miała mnie nauczyć gwizdac na palcach. Boże jaka straszna gruba baba z niej teraz. A ja gwizdać na palcach nadal nie potrafię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 cześć ludziska! A ja na naszej klasie spotkałam koleżankę z podstawówki, która miała mnie nauczyć gwizdac na palcach. Boże jaka straszna gruba baba z niej teraz. A ja gwizdać na palcach nadal nie potrafię. czyli udowodniono, że jest ścisłe powiązanie tycie z umiejętnością gwizdania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 29.11.2007 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Czesc wieczorne Anisia dawno cie tu nie było, fajnie że jesteś Bardzo fajna ta stronka nasza-klasa.pl, tez znalazłam sporo dawnych znajomych i ludziom róznie się życie poukładało ale raczej pozytywnie i to mnie cieszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 cześć ludziska! A ja na naszej klasie spotkałam koleżankę z podstawówki, która miała mnie nauczyć gwizdac na palcach. Boże jaka straszna gruba baba z niej teraz. A ja gwizdać na palcach nadal nie potrafię. czyli udowodniono, że jest ścisłe powiązanie tycie z umiejętnością gwizdania. A ja umiem gwizdać - ale ta 4 palcach - a gruba nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 29.11.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 cześć ludziska! A ja na naszej klasie spotkałam koleżankę z podstawówki, która miała mnie nauczyć gwizdac na palcach. Boże jaka straszna gruba baba z niej teraz. A ja gwizdać na palcach nadal nie potrafię. czyli udowodniono, że jest ścisłe powiązanie tycie z umiejętnością gwizdania. A ja umiem gwizdać - ale ta 4 palcach - a gruba nie jestem Fakt, ja nie umiem, a klucha jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 ja gwizdam na każdym palcu u rąk . naumiałam sie w 10 roku życia - te umiejętność przekazałam moim dzieciakom ...moj mąż za to głosno gwizdze bez palcow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 29.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ale za to żadnej starej miłości nie znalazłam. Nie ujawniają się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.11.2007 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ale za to żadnej starej miłości nie znalazłam. Nie ujawniają się. Moja pierwsza wielka miłość mieszka na miejscu, ale druga w Niemczech w Lubece! Z pierwszą nawet sobie "cześć" mówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts