frosch 01.12.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ave!!! skarbie ....1000 buziakow nie mam z kim spiewac co sie z toba dzialo? czy wszystko u ciebie ok ??? mam spisane wylosowane nr-y jakby ktos chcial zanc te szczesliwe cyferki to podaje : 12,21,23,29,35,41 ............ale czekam na Froscha chce sprawdzic je razem z nim przyznam sie, ze jest mi strasznie ciezko wytrzymac ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam wieczorowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wygląda mi na to, że robisz te cuda sama! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.12.2007 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 ave!!! skarbie ....1000 buziakow nie mam z kim spiewac co sie z toba dzialo? czy wszystko u ciebie ok ??? wszystko w porządku, powoli przygotowujemy się do zmian zamieszkaniowych(na luty dopiero ) mam spisane wylosowane nr-y ............ale czekam na Froscha chce sprawdzic je razem z nim przyznam sie, ze jest mi strasznie ciezko wytrzymac ... poczekaj na Froscha... łatwiej znosić razem i sukcesy i... ewentualne niedogodności zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.12.2007 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wygląda mi na to, że robisz te cuda sama! nie do końca ale posiadam wiele innych talentów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wygląda mi na to, że robisz te cuda sama! nie do końca ale posiadam wiele innych talentów No!!!! Nie wątpię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam wieczorowo Co Ty tutaj robisz A impreza bez Ciebie się toczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arcobaleno 01.12.2007 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 12,21,23,29,35,41 no cóż... Ale pomarzyć dobra rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam wieczorowo Co Ty tutaj robisz A impreza bez Ciebie się toczy Musiałem zjechać i zapłacić za bloczki sytuacje awaryjna. ale po drodze przywiozłem ciotkę i dalej imprezujemy w domciu, a jutro oficjalna impreza, coś jak poprawiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Wygląda mi na to, że robisz te cuda sama! nie do końca ale posiadam wiele innych talentów Wszyskiego naj... http://www.kartki.net.pl/kartki/13/49.gif Stoję pośrodku dnia i patrzę w przestrzeń, Daleko daleko, przed siebie dopóki nie zobaczę Ciebie, Idącej gdzieś w stronę pustki, którą sama stworzyłaś. Widzę przeplatające się litery na papierze, Które nie mają dla Ciebie już żadnego znaczenia. Stoję i patrzę na próżnię, która zabija Cię od środka. Tą próżnią jest świat tak ten świat, A w nim Ty, zakochana w nieszczęściu, Czekająca ręki z nieba. Ledwo kroczysz, po chodniku ciemnej ulicy, oświetlony latarniami I to jest Twoja natura to jest Twój świat, którym się szczycisz. Masz kilkanaście lat, pusty świat, dookoła jakiś ludzi bez wyrazu Znów jest ciemno i nade mną jaśnieje ogromny księżyc, Rzucając na Ziemię jasną poświatę. Przywołaj swój księżyc, aby oświetlił Ci drogę, A nazajutrz poczujesz słodycz szczęścia, która wymaże tą pustkę z serca. Jutro czeka na Ciebie rzeczywistość, Wejdź do niej inaczej niż dotychczas, Pokaż, że Cię stać, że dasz radę, że pokonasz smutek Stoję pośrodku dnia i patrzę w przestrzeń, Daleko, daleko, przed siebie dopóki nie zobaczę Ciebie, Idącej po zielonej łące Ze słońcem na twarzy, z miłością na ustach Ale czy to prawda? Zapytaj samej siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 01.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dobry wieczór Aloha Kasieńka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.12.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 [Wszyskiego naj... [/color][/size] http://www.kartki.net.pl/kartki/13/49.gif Stoję pośrodku dnia i patrzę w przestrzeń, Daleko daleko, przed siebie dopóki nie zobaczę Ciebie, Idącej gdzieś w stronę pustki, którą sama stworzyłaś. Widzę przeplatające się litery na papierze, Które nie mają dla Ciebie już żadnego znaczenia. Stoję i patrzę na próżnię, która zabija Cię od środka. Tą próżnią jest świat tak ten świat, A w nim Ty, zakochana w nieszczęściu, Czekająca ręki z nieba. Ledwo kroczysz, po chodniku ciemnej ulicy, oświetlony latarniami I to jest Twoja natura to jest Twój świat, którym się szczycisz. Masz kilkanaście lat, pusty świat, dookoła jakiś ludzi bez wyrazu Znów jest ciemno i nade mną jaśnieje ogromny księżyc, Rzucając na Ziemię jasną poświatę. Przywołaj swój księżyc, aby oświetlił Ci drogę, A nazajutrz poczujesz słodycz szczęścia, która wymaże tą pustkę z serca. Jutro czeka na Ciebie rzeczywistość, Wejdź do niej inaczej niż dotychczas, Pokaż, że Cię stać, że dasz radę, że pokonasz smutek Stoję pośrodku dnia i patrzę w przestrzeń, Daleko, daleko, przed siebie dopóki nie zobaczę Ciebie, Idącej po zielonej łące Ze słońcem na twarzy, z miłością na ustach Ale czy to prawda? Zapytaj samej siebie Dzięki Andre przybędzie melodię ułoży i... będziemy śpiewać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 01.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dzięki Andre przybędzie melodię ułoży i... będziemy śpiewać..... gryf ma męki, chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.12.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jak śpiewanie to ... beze mnie!! Głos mam wspaniały ale ... do baletu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 01.12.2007 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dzięki Andre przybędzie melodię ułoży i... będziemy śpiewać..... gryf ma męki, chyba http://images30.fotosik.pl/120/ca0eb8f63e33e0a3.jpg coś na "usztywnienie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Dobry wieczór słyszałem, że serenadę trzeba napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 01.12.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Jak śpiewanie to ... beze mnie!! Głos mam wspaniały ale ... do baletu!!!! Nie przejmuj się Braza, mnie Najwyższy głosem nie obdarzył, a jakoś sobie radzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 01.12.2007 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 Witam ponownie, już sie nagrałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DR 01.12.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2007 witam witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts