jamles 04.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 trzymajcie kciuki ...plisssss....moja Kaśka właśnie startuje samolotem do Londynu a stamtąd leci do Grenady - wystartuje i oczywiście wyląduje ...........nie stresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 życze miłego dnia lecem na arbait na wesele trza zapracować jutro zaś próba kankana ....co ja biedna zaś wymyślę ,żeby wyjść wieczorem z domu ? ostatnio wtajemniczylam moją mamę ...poprosilam ją we wtorek zeby zadzwonila do mnie w środę o wpol do osmej i niby poprosila o pomoc w wieszaniu firanek .....matka zadzwonila ...a jakże ...o wpol do osmej ino rano !!!! Heniek przy sniadaniu przekonywal mnie ,że mam jechac do mamy rano a nie po nocy -co ja sie nagimnastykowałam ,żeby wymyślic milion powodów ,żeby.... niby..... nie jechac rano do mamuśki tylko przełożyć to na wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzień dobry ja również przyłączam się do życzeń ! Ew-ka denerwujesz się bardzo ? Na pewno wszystko będzie OK a kciuki trzymam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 życze miłego dnia lecem na arbait na wesele trza zapracować jutro zaś próba kankana ....co ja biedna zaś wymyślę ,żeby wyjść wieczorem z domu ? może na roraty pójdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Niezla jazda z ukrywaniem prób tańca a jak stroje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 życze miłego dnia lecem na arbait na wesele trza zapracować jutro zaś próba kankana ....co ja biedna zaś wymyślę ,żeby wyjść wieczorem z domu ? może na roraty pójdziesz roraty są o 18,oo ...ale jak znam H ...poszedłby ze mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Niezla jazda z ukrywaniem prób tańca a jak stroje ? spodnice szyje nam krawcowa -jutro przymiarka bedą z bordowej tafty ....a falbany ? jeszcze nie wiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 a może krzywo te firanki u Mamy wiszą i trzeba poprawić można pierniki na święta piec poza domem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Niezla jazda z ukrywaniem prób tańca a jak stroje ? spodnice szyje nam krawcowa -jutro przymiarka bedą z bordowej tafty ....a falbany ? jeszcze nie wiemy mnie wykończenie z szerokiej czarnej koronki się podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ewcia córcia wyląduje szczęśliwie - spokojnie. A z cancanem to suuuperowy pomysł!!!! Ależ H oczyska wielkie zrobi Dzieńdoberek wszystkim, z kim się jeszcze nie witałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 powiem Wam jeszcze ,że najwiekszy ubaw mamy na probach jesteśmy uchachane po pachy nasz trener ma z nami niezłą jazde ....7 ryczących 40-tek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maksiu 04.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hej przyjaciele, zajrzyjcie proszę pod poniższy link http://forum.muratordom.pl/tak-wyglada-10-dziel-sztuki-po-30-zl,t118607.htm i weźcie czynny udziałpozdrawiammaksiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2007 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://nasza-klasa.pl/news/46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://nasza-klasa.pl/news/46 szkoda tylko, że serwery są przeciążone i już się robi bałagan, u mnie kilka osób założyło tę samą klasę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2007 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 http://nasza-klasa.pl/news/46 szkoda tylko, że serwery są przeciążone i już się robi bałagan, u mnie kilka osób założyło tę samą klasę. ale mają jakiś plan naprawczy........może będzie lepiej, dzisiaj Trójka reklamowała naszą klasę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.12.2007 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jamles chyba licytujemy tę samą kartkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.12.2007 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jamles chyba licytujemy tę samą kartkę? fajna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.12.2007 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 jamles chyba licytujemy tę samą kartkę? fajna no, chyba najładniejsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 04.12.2007 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dobry wieczór Dopiero dotarłam do domu, najpierw fryzjer a potem trzeba było troszeczkę pomóc Mikołajowi, on troche leciwy juz i nie to zdrowie żeby się w sklepach przepychac Ale mam nadzieje że obdarowani będa zadowoleni A fryzjer... szaleństw raczej nie było ale syn sobie zyczy żebym nie związywała włosów bo w rozpuszczonych wygladam prześlicznie tzka jest opinia 5,5 latka , tak więc chyba mąż mnie pozna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 04.12.2007 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 czekam na fotkę ullerowo!!!!!!!!!!! Pokaż się plizzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts