Ew-ka 04.12.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 witam ...melduję ,że moja Kaśka już szcześliwie zaliczyła Londyn i Valencję ufffff....można puścić kciuki Pilot sie spisał na medal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 kris ....co ty godosz ? co ty godosz? ew-cia a co kaska tam robi ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.12.2007 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ew-cia a co kaska tam robi ??? jak to co ? poleciała se kiecke na wesele kupić a tak na poważnie to we trzy poleciały odwiedzić dwie ..ktore na pol roku poleciały studiować w Hiszpanii ....a że połączenia są fatalne ....miały przesiadkę w ...Londynie Sniadanie w Krakowie ...obiad w Londynie ...kolacja w Valencji niech mi ktoś powie ,że świat nie jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krys1 04.12.2007 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ew-cia a co kaska tam robi ??? jak to co ? poleciała se kiecke na wesele kupić a tak na poważnie to we trzy poleciały odwiedzić dwie ..ktore na pol roku poleciały studiować w Hiszpanii ....a że połączenia są fatalne ....miały przesiadkę w ...Londynie Sniadanie w Krakowie ...obiad w Londynie ...kolacja w Valencji niech mi ktoś powie ,że świat nie jest mały młodzi teraz to jednak są odważni, mnie by nikt nawet siłą do samolotu nie zapakował. kris ....co ty godosz ? co ty godosz? ja tylko z tej gwary to dobrze mam opanowane: jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 ja tylko z tej gwary to dobrze mam opanowane: jo krecika sie ogladalo .... .....cooooo? slaskia gwara jest prosta jak budowa cepa ew-cia to sie porobilo pozdrow podrozniczke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No to mikołajowe gaciory dla Ciebie mikołajowa Frosiu http://olive.pl/admin/zdjecia/cca335c0cbba78ba3521a02d5cf4c856.mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej a list napisalas ..??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dobry wieczór wszystkim ale Frosia świąteczny nastrój wprowadziłaś ale o myciu kaloryferów mogłaś nie przypominać już tak dobrze mi się o nich zapomniało Co do gwary mam koleżankę Kaszubkę byłam w zeszłe wakacje w jej rodzinnym domu jak zaczęli rozmawiać to nic prawie nie rozumialam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No to mikołajowe gaciory dla Ciebie mikołajowa Frosiu http://olive.pl/admin/zdjecia/cca335c0cbba78ba3521a02d5cf4c856.mini.jpg Czy coś mikołajowego dla facetów dają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 04.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 eeeeee.. Kaszubi to wogole mowia po zagramanicznemu mykam do lozia pa dziekuje za sliczny stroj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Froszka gacie przyda się ich nosiciel do przedświątecznych porządków - robotny z niego chłopak http://www.fotosearch.pl/comp/glw/glw006/portret-mlody-czlowiek-prasowanie-jego-~-gws29653950.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej a list napisalas ..??? Napiszę i wyślę na ... priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Wieczór wszystkim Rekordowiczom!!!! Frosiu ależ pieknie wyglądasz w tej czerwonej czapeczce!!!! Czy mogę liczyć na małe co nieco pod choinkę od tak orginalnej Mikołajowej a list napisalas ..??? Napiszę i wyślę na ... priva Masz priva do świętego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 04.12.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie się wszyscy podziali ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie się wszyscy podziali ? Jestem ale biegam!!!! Mam priva do Mikołajowej Żabci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Hejka!własnie wyemitowałem 8 odcinek "pamiętnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 04.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie jesteście? przecież chyba wszyscy nie pobiegli czytać!!! a nawet jeżeli, to ileż można czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 gdzie jesteście? przecież chyba wszyscy nie pobiegli czytać!!! a nawet jeżeli, to ileż można czytać. Ja już papatki idę. Dobranoc Retro i spokojnej nocy!!! P.S. Jutro przeczytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2007 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts