Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

xrrr82

Recommended Posts

• Odpowiedzi 300,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• ila66

12907

• Jajcek

11250

• andre59

10913

• frosch

10617

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja wam na dzień dobry napiszę jaki przeżyłam ostatnio horror. Sprzątając książki zaniepokoiły mnie dziwne śmieci: pokruszona folia (?), czarne małe jakby (?) kupy. Wczoraj rano się wyjaśniło. Mój 4 letni syn po śniadaniu mówi: "mamo tam mysz pobiegła" i pokazał na kuchnię. No to już nie miałam spokoju, kuchnia w zabudowie ( z jednym miejscem gdzie może mysz wejść i tam sobie wlazła) . Mebli nie rozbiorę, bo nie moje i nie potrafię, trutkę jak położę to mysz zdechnie i będzie śmierdzieć, stanęło na łapkach. Poastawiłam trzy, dwie z serem i jedna z czekoladą ( rada sąsiada). Rano wstaję i patrzę. Pierwsza łapka stoi, czekolady nie ma, se myślę skubana zdolna jakaś, druga łapka sera nie ma, łapka cała, trzeciałapka ------> łeeeeee jest ukatrupiona. Nawet jak to piszę to mam ciary. O zgrozo to była wg mnie duża mysz, mam nadzieję , że tam za szafkami nie siedzą jej małe.

Wnioski

nigdy nie zrobię pełnej zabudowy kuchni, musi być dostęp do wszystkich szafek aby je czasami odsunąć

wszystkie szafki i meble na nóżkach

szafki na książki z płytą z tyłu i może za szybką

A w ogóle to wokól naszego nowego domu jest sporo pól i sąsiedzi mówią, że co roku walczą jesienią z myszami. KOSZMAR. Może se kota kupić albo jeszcze moskitiery założyć

To pisała roztrzęśiona M z myszą w worku na śmieci. Pozdrawiam rano.

myszy po trutce nie smierdzą.

wysychają na mumie.

a mi mówili, że śmierdzą skarpetkami tak ze trzy tygodnie aż całkiem wyschną :roll:

góra dwa :lol:

dwa tygodnie? ŚWIĘTA IDĄ. mama do mnie przyjedzie i co bym jej powiedziała, że mysz za szafką leży i śmierdzi to ona weźnie i wyjedzie. Lepsze są łapki.