Darex 05.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 i jeszcze jedno: w życiu nie ruszyłem F5 Żałuj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 a przewidujesz szybkie rozbieranie się "po"? czywiście , ale to juz mamy przećwiczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 05.12.2007 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 bry bry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 bry bry miau miau miau Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 a przewidujesz szybkie rozbieranie się "po"? czywiście , ale to juz mamy przećwiczone no to rozcięcie z boku do samiuśkiego biedra!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A co tutaj tak niemrawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A co tutaj tak niemrawo A bo se tak po forum śmigamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 A co tutaj tak niemrawo A bo se tak po forum śmigamy żółwikiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? my dajemy tylko dzieciom... witam przelotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła a co dobrego dostała?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła A ja lekko jestem podekscytowany Czekam aż chłopaki usną co by im prezenty podrzucić. Z żoną nie ma problemu (juz śpi ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła A ja lekko jestem podekscytowany Czekam aż chłopaki usną co by im prezenty podrzucić. Z żoną nie ma problemu (juz śpi ) Do nas przychodzi taki jeden w czerwonym kubraczku i z długaśną brodą...podrzucanie prezentów nie przechodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła A ja lekko jestem podekscytowany Czekam aż chłopaki usną co by im prezenty podrzucić. Z żoną nie ma problemu (juz śpi ) Do nas przychodzi taki jeden w czerwonym kubraczku i z długaśną brodą...podrzucanie prezentów nie przechodzi Musze tak zrobić. Stare konie nie wierzą w Św.Mikołaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja?no pewnie. Właśnie nie śpię, by wszystkim włożyć pod poduszkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 05.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła A ja lekko jestem podekscytowany Czekam aż chłopaki usną co by im prezenty podrzucić. Z żoną nie ma problemu (juz śpi ) Do nas przychodzi taki jeden w czerwonym kubraczku i z długaśną brodą...podrzucanie prezentów nie przechodzi Musze tak zrobić. Stare konie nie wierzą w Św.Mikołaja. Co by tradycji stało się za dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 i ciekawe co mnie podrzucą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja?no pewnie. Właśnie nie śpię, by wszystkim włożyć pod poduszkę Dokładnie tak jak ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Mam pytanko. Dajecie swojej rodzince prezenty na Mikołaja? Daję, ale w tym roku córcia już swój zjadła A ja lekko jestem podekscytowany Czekam aż chłopaki usną co by im prezenty podrzucić. Z żoną nie ma problemu (juz śpi ) Do nas przychodzi taki jeden w czerwonym kubraczku i z długaśną brodą...podrzucanie prezentów nie przechodzi Tylko podrzucanie. wszyscy rano sprawdzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts