retrofood 05.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? Kurna, przecież i tak jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 ale w sumie ciekawe życie miał facet, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.12.2007 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ciekawie się ten wieczór zaczyna... CZEŚĆ TOMUŚ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.12.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? Kurna, przecież i tak jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. PLISSSSSSSSSSSSSSSSSSSS BO CI NIE DAM PREZENTU O PÓŁNOCY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 powiem tyle: nie przespali się ze sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia Tyle, że Mikołaj już sobie poszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ila66 05.12.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia NO WŁAŚNIE - JESZCZE TROCHĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Ciekawie się ten wieczór zaczyna... CZEŚĆ TOMUŚ Witaj Ila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia Tyle, że Mikołaj już sobie poszedł retro - nie drażnij lwów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia Tyle, że Mikołaj już sobie poszedł retro - nie drażnij lwów! a ty niby skąd to znasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 I CO DALEJ ??????????? jesteście 3 odcinki w przód, a pozostało jeszcze gdzieś 160. ale obiecałeś być Mikołajem ,a Mikołaj spełnia życzenia Tyle, że Mikołaj już sobie poszedł retro - nie drażnij lwów! a ty niby skąd to znasz? co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz nie zasnę ....jak bum cyk ...nie zasnę daj jeszcze kawałek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz nie zasnę ....jak bum cyk ...nie zasnę daj jeszcze kawałek nie mogę, ta sytuacja jest gdzieś za 8 odcinków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 05.12.2007 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Lew, w Moskwie? Jeszcze tygrys w tajdze, w kraju ussuryjskim to bym zrozumiał, ale lew? Z ZOO uciekł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz nie zasnę ....jak bum cyk ...nie zasnę daj jeszcze kawałek Obawiam się, że po nastepnym odcinku to będziesz miała problemy ze snem Dlatego na dzis może wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 05.12.2007 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 wyjaśniam: w dalszych odcinkach bohater pamiętnika dotknął ręką nogę panienki stojącej na drabinie (tuż powyżej kolana) i właśnie usłyszał: nie wkurzaj lwa, bo na pewno nie wytrzymasz tego co ja będę chciała jak mnie podrażnisz nie zasnę ....jak bum cyk ...nie zasnę daj jeszcze kawałek nie mogę, ta sytuacja jest gdzieś za 8 odcinków weź Ty mnie chłopie nie drzaźnij ....to ja mam czekać do przyszłego roku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darex 05.12.2007 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Słuchajcie! Już jest po pólnocy - najwyzsza pora prezenty podrzucić. Ide sparwdzić czy moje chłopaki juz śpią. I musze przepakować w mniej szeleszczące torby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts